Sümeyra & Samet’in mutlu günü

Sümeyra & Samet’in mutlu günü
Kalaycı ailesinin kızları Sümeyra ile Öğür çiftinin oğulları Samet, hafta sonu Çarşamba’da gerçekleştirilen görkemli düğün töreni ile dünya evine girdiler.

AK Parti Ayvacık Eski İlçe Başkanlarından Ekrem Kalaycı ve eşi Birgül Kalaycı çiftinin kızları Sümeyra ile
Dudu ve Ali Osman Öğür çiftinin oğulları Samet, hafta sonu gerçekleştirilen görkemli bir düğün merasimi ile dünya evine girdiler.

Çarşamba’da gerçekleştirilen düğün merasiminde AK Parti Ayvacık Eski İlçe Başkanlarından Ekrem Kalaycı ve eşi Birgül Kalaycı çiftinin kızları Sümeyra ile Dudu ve Ali Osman Öğür çiftinin oğulları Samethayatlarını birleştirdiler.

Yoğun katılımın olduğu düğün törenine katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, genç çiftin nikahını kıydı. Nikah merasimi sonrası genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Nikah merasimi sonrası genç çift davetlilerin tebriklerini kabul ettiler.

Düğün törenine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı, AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Ali Yiğit, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, AK Parti yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

Haber Expres Gazetesi Yönetim Kurulu olarak; Sümeyra ile Samet çiftine tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

HABER MERKEZİ

sumeyra--samet’in-mutlu-gunu--(1).jpgsumeyra--samet’in-mutlu-gunu--(2).jpgsumeyra--samet’in-mutlu-gunu--(3).jpgsumeyra--samet’in-mutlu-gunu--(4).jpgsumeyra--samet’in-mutlu-gunu--(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber