Süleyman Demirel hastaneye kaldırıldı

Süleyman Demirel hastaneye kaldırıldı
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, geçirdiği gribal enfeksiyon nedeniyle hastanede tetkiklerden geçti.

Demirel, akşam saatlerinde geldiği Özel Güven Hastanesi'nde sağlık durumuyla ilgili gazetecilere açıklama yaptı. Basında ve sosyal medyada sağlık durumuyla ilgili haberlerin yer aldığını dile getiren Demirel, bu durumun tedirginliğe sebep olduğunu anlatarak, "Şu saatte dahi yüzlerce telefon geldi. Buraya kadar geldiniz. Sizden saklanan bir şey yok. Sağlığım iyidir. Allah'a şükür bizi sevenler, bizimle ilgili olanların telaş etmesine gerek yok" diye konuştu. Güven Hastanesi'ni evi gibi gördüğünü belirten Demirel, "Değerli hekimler var. Bu hekimler beni takip ederler. Kontrolden geçmek üzere buraya geldik" dedi.

Demirel, kalp ritminin bozuk, tansiyonunun yüksek olduğu yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine, tansiyonun ve şekerinin kontrol altında bulunduğunu, ancak bu kontrollerin yetmeyeceğini ve bunlara sebep olan hususları gözden geçirecek bir takım tıbbı araştırmalar gerektiğini söyledi. "Geceyi hastanede mi geçireceksiniz" sorusu üzerine Demirel, "Önümüzdeki saatlerde bu tetkikler biterse eve gideceğim. Eğer bitmezse burada kalacağım" cevabını verdi.

Demirel, başka bir soru üzerine de bugün Antalya'dan döndüğünü, hastaneye gelmesinin seyahat öncesi verilmiş bir karar olduğunu kaydederek, "-Seyahatten döner dönmez kontrolleri tekrar yapalım- dedi arkadaşlar, biz de dedik ki eve gitmeden uğrayalım. Kontroller her 3-4 ayda bir yapılıyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel