SUKAY 3. GELENEKSEL HAMSİ ŞENLİĞİ

SUKAY 3. GELENEKSEL HAMSİ ŞENLİĞİ
Samsun Büyükşehir Belediyesi Su Kayağı Merkezi (SUKAY), sezon kapanışını hamsi partisi ile kutladı.

Karadeniz’in tek su kayağı merkezi olan SUKAY’da sezon kapanışı yapıldı. Samsun Su Kayağı Merkezi’nde yapılan hamsi partisine su sporları sevenler, tesis yetkilileri ve vatandaşlar katıldı. Yapılan hamsi partisinde vatandaşlar hamsi yiyerek bütünleşme fırsatı buldular.

Su sporuna katkı vermek amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten SUKAY Merkezi Tesis Müdürü Erdal Yavuz, “Su kayağı severler ve su sporu severler olarak her yıl hamsi etkinliği yapıyoruz. Amacımız bütün su sporu sevenleri burada bir çatı altında toplayarak güzel zaman geçirmek. Ama asıl amacımız Samsun’da su kayağının ve sporun gelişmesinde katkıda bulunmak. Bu bizim sezon kapanışımız da oluyor aynı zamanda. Yeni sezonumuz Nisan ayının ilk haftasında tekrar başlayacak. Burası Karadeniz’deki tek su kayağı merkezi. Su sporlarının gelişmesi için Samsun Büyükşehir Belediyesi Tesisi ve Kulübü olarak ve Samsun Su Kayağı Spor Kulübü olarak herkes elinden geleni yapıyor. İnşallah önümüzdeki yıl daha aktif olmaya çalışacağız” dedi.

“3. DEFA BİR ARAYA GELİYORUZ”

Bütün su sporu severleri bir araya toplamanın güzel olduğunu belirten SUKAY Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Erhan Çelikbaş, “Biz bugün burada 3. defa bir araya geliyoruz. Geleneksel hale gelen bir sezon kapanışı ve hamsi şenliğimiz var. Tüm su sporlarıyla ilgilenen halkımızı davet ettik. Hep beraber güzel bir hamsi şenliği etkinliği yaptık. Güzel ve eğlenceli bir aktivite oldu diye düşünüyorum” diye konuştu.

sukay-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir