Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Suçlu bulundu: FUTBOLCULAR…

Suçlu bulundu: FUTBOLCULAR…

Bu gün ne yazayım diye düşünecek saniyem yok.Çünkü konu belli.Yazmadığımız vakit bizi ilçede sokaklarında yürütmezler.

Konu mu; Elbette ki belli…

Bu Çarşambaspor’lu futbolcular var ya’.Bunların hepsinin garezi kini sanırım bizin Spor müdürüne,Afyon açı sonrası hüzne kapılan spor müdürümüz aldı başını dağlara gitti, 15 gün sonra Erzurum maçı hayali ile düz ovaya indi ve ilk iş Yeşilırmak Stadyumuna heyecanla girmek oldu ve stada girdi. Maç başladı ama köy eski köydü, gelenekler hala aynı idi. İlk 20 dakikada attığımız gole rağmen köyün delikanlıları hala uyuyorlardı.Uyandılar. Uyandıklarını sandık ama hala uyuyorlarmış.Onların uyumaya devam ettiğini gören Spor Müdürümüz “Çarşamba’ya gelmez, stada girmez olaydım” dedi kaldı.Harbiden, hadi düne kadar Hancı suçluydu? Sahi dün sahada kim suçluydu gören, bilen var mı?

Hadi vurun abalıya misali bu takımın iskeletini oluşturan Hancı hala günah keçisi olsun diyelim.Yahu bu adam sizi futbolcu diyerek kadroya aldı da hata mı etti.Denemelerde takır takır oynarken iyi idiniz de, Sahada neden yatarsınız anlamak mümkün değil.Amatörü bırakın, minikler liginde ki minikler bile sizi evire çevire…Yener be. Yazıklar olsun sizin oyun anlayışınıza, sizin futbolculuğunuza. İnsan az bir şey çıkar mücadele eder.Topu ilk kez mi gördünüz korkak, tırsak oyun oynadınız.Yazıklar olsun o kadar taraftarı, yönetimi, Hancı’ yı, İsa Turan’ı üzdüğünüz için.Sizlere güvenenleri mahcup etmeye üstünüze yok. Düne kadar Hancı sorundu ya?.

Ya şimdi kim sorumlu, kim suçlu!?.

KENDİNİZ? FUTBOLCULAR OLARAK SİZLER SUÇLUSUNUZ...

Siz oynamadıkça da suçlu sizsiniz?Dün kısacası; Ne İsa Turan, ne yönetim kimse suçlu değildi.Geçen yıl BAL Liginde oynayan takımı sahaya çıkartsaydık dünkü Erzurum’ a en az 3 atardı.Fark burada. Onlar atardı atmasına da, bu takım yedi.Elde ki kumaş kalitesi bu kadar…Bundan ipek elbise çıkmayacağına göre bu kumaştan kağıt falan araya yerleştirip ilk yarıyı tamamlamak zorundayız.Yani bu hafta susup gelecek haftaları ümitle bekleyeceğim.Gerisi Nevzat Müdürümüze kalıyor.Biz şimdilik beklemeye geçiyoruz Çarşambaspor hakkında.Çok yazacak konu var ama dün sahada 11, kulübede 4-5 futbolcunun kafası başka yerde, ayakları başka yerde uçmaya devam ettiler.Kendilerinin yarısı olamayacak Erzurum ekibi tereyağından kıl çeker gibi 3 attı. Bir yedi yemesine de…O gaz da bizimkilere yetmedi.Bekleyip göreceğiz.   

Şu Çarşamba’ da güzel işler yapılıyor yapılmasına da.Gördüğüm kadarı ile yapılan işler hiç koordineli, planlı değil.Plan olsa her şey tıkır tıkır işleyecek kimse de sıkıntıya girmeyecek.Ama gelin görün ki birileri bir şey yapıyormuş gibi davranırken, ileriye dönük yapılan hiçbir icraat yok.Konular neler mi derseniz bekleyin yakında sizlere anlatacağız.Ama görünen köyle, gidilen köy çok farklı...Millet hep uyuyor sanıyor birileri ama bu millet uyumuyor inanın.Herkes eteğine bir şeyler koyuyor.Millet eteğine biriktirdiği taşlarını çok fazla bekletmez bir süre sonra saçmaya başlar etrafa.O gün bakalım o taşlardan kimler kafasına, sırtına yiyecek.Kimler taş yemeden piyasadan çıkıp kurtulacak hep birlikte göreceğiz.

Bu günlük bu kadar…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi