Kadir Erol

Kadir Erol

SUÇLU AYAĞA KALK

SUÇLU AYAĞA KALK

Öyle garip bir ülkeyiz ki ekonomi batıyor, ülke iflasa gidiyor dış güçler, çiftçi, işçi, memur, esnaf herkes suçlu ama iktidar ve Erdoğan’ın bunda zerre kadar suçu yok.

Aklımız almıyor. AKP seçmeninin hala Erdoğan’ın bunda zerre suçu olmadığını düşünmesi akıllara zarar. Suçlu bu ülkeyi 17 yıldır tek başına yöneten AKP ve Erdoğan’dan başkası değildir. 17 yıldır hep aynı lafları yalanları dinledik oy verin uçacağız, oy verin ekonomi düzelecek, oy verin şehit gelmeyecek, oy verin yerli araba, oy verin yerli uçak, oy verin beka…

Allah aşkına AKP seçmenine soruyorum bıkmadınız mı?

Bu kadar yalanı da görmüyor musunuz? Hani uçuyor muyuz, ekonomi iyimi, işsizlik bitti mi, dolar düştü mü garibanın mutfağındaki ateş söndü mü, insanlar özgürce hakkını arıyor mu, adalete güveniyor mu, geleceğine umutla bakabiliyor mu koskoca bir HAYIR.

Sn. Erdoğan; fakir sofralarında enerji topluyorum demiş. Ülkeyi yöneten zihniyetin içindeki ruh hali yahu arkadaş onların fakirliğinin sebebi iktidardır. Adaletsiz politikayla batan ekonomi o insanları fakir bıraktı ama insanda azıcık vicdan olacak.

Bu milleti sen değil, bu millet seni doyuruyor. Sonuç olarak ekonomi, tarım, sanayi işçi, memur, esnaf, çiftçi bu halde ise tek suçlu AKP iktidarı ve Erdoğan’dır ve diyorum ki suçlu ayağa kalk...

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kadir Erol Arşivi

Vicdan

19 Ağustos 2019 Pazartesi 10:02