Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Şu siyaseti adam gibi yapın, yapamıyorsanız...

Şu siyaseti adam gibi yapın, yapamıyorsanız...

 

Hani biz siyasetten uzaklaşmaya çalıştıkça birilerinin karnı fena ağrımaya başlamış. Öyle bir sancı yapmış ki bazı zat-ı muhteremlerde olmadık iddiaları gündeme taşımaya başlamışlar.

Diyorum ya bu memleketin dedikoducuları olmasa bu memleket çok daha yaşanır hale gelecektir. Her neyse konu malum yerel seçimler.

Bu seçimlerde sevseniz de sevmeseniz de mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Dündar aday adayı. Karşısında İlçe Başkanı Mehmet Köse en güçlü isim olarak yarışıyorlar.

Onlar bile diğer köşe başı dedikoducularından iyi. En azından seviyeli bir yarış içindeler. Dündar veya Köse hangisi olursa olsun en azından dedikodu üretmiyorlar. Savaşlarını siyasi arenada, TBMM koridorlarında ve İl genelinde kıyasıya sürdürüyorlar.

Bu noktada bir ara Gazetemizde de haberlerini yaptığımız İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Ayhan Keleş adı çıkmıştı. Fakat o Mehmet Köse aday adayı olduğu sürece ortaya çıkmayacağım diyordu ve çıkmadı beklemeye geçti. Köse yoksa o aday adayı olacak.

Bu noktada biz de geçici olarak çalışmalar yapıyoruz. Kendimiz de hani adaydık hatırlarsınız. O mesele ile alakalı. Söylemeyim dedim ama açıklama durumunda kalıyorum.

Evet geçtiğimiz hafta Ankara'ya gitmiştim. Doğrudur. TBMM ye gittiğim şekil beni ilgilendirir. (meraklısına ithaf olunur sorarsa açıklarım). Bu güne kadar babama hesap vermedim başka bir zatlara mı hesap vereceğim. Anam mı babam mı bunlar. Olması da zor zaten.

Her neyse bazı bu köşe başı cinsiyetleri belli olmayan dedikoducular sağda solda salya sümük derlermiş ki: Ayhan Keleş'i Erol Şeker Ankara'ya götürdü birlikte gittiler.

Eeee, gittiysem size ne. Ayhan Keleş çocuk mu ki ben götüreceğim. Adam gibi adam. Sözünün eri. En azından Köse oldukça yokum dedi ve adamlığını sürdürüyor. Derdi sizi mi geriyor ne iş?

Her neyse sonuç olarak Ayhan Keleş ile Ankara' da karşılaştık. Çok merak edenlere şunu da aktarayım. AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç'la olan görüşmesinde de yanı başında idim. Ne mi oldu. ÇATLAYIN ANLATMAYACAĞIM...

Ama artık şu siyaseti ya adam gibi yapın, ya da adam gibi yapamıyorsanız diğer kontenjandan aday olun İlçe teşkilatı ve AK Parti Genel Merkezi o kontenjandan sizi ilk sıraya hemen koyar. İnanın buna.

Siyaseti pisliklerle, dedikodularla yapıyorsanız bu memlekete yazık. Adam olmak ayrıcalıktır. Kimse benimle oyun oynamasın. Kimse ismim üzerinden pisliğe kalkmasın.

Ben hiç bir kişiye benzemem. Bende adamlık, dostluk ve söz vermek ölüme kadardır. Birileri gibi rant uğruna, çıkar uğruna ne söz veririm, ne de yarı yolda adam satarım. Kavgamı bile adam gibi yapar dimdik ölene kadar yaparım. Üç beş kuruşa satın alacak hele hele almaya yeltenecek bir adam da göremiyorum. Hakkımdan fazlası bana haramdır.

Ama inadına o dedikoduculara inat bu seçimde fazla işin içine girmedim girmeyeceğim. Derdi olan gelip sorsun cevabını adam gibi vereyim. Köşe başında pusuya yatan erkek müsvetteleri gibi asla olmadım. Kimse de adamlıktan başka bir adım beklemesin.

Sanırım bu laflar yeter o adam müsvettelerine.

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Erol ŞEKER Arşivi