STSO Meclis Üyeleri Eğitim Seminerine Katıldı

STSO Meclis Üyeleri Eğitim Seminerine Katıldı
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Meclis üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen eğitim seminerine katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından oda ve borsa meclis üyelerine yönelik düzenlediği eğitim seminerlerinin 21.si Ankara’da gerçekleştirildi. Üç gün süren eğitim seminerine Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Akyüz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yiğit Tören, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Beytekin, Samsun TSO Meclis Başkan Yardımcısı Aydın Özvatan, Meclis Katip Üyesi Hüseyin Kurt, meclis üyeleri ve Oda Genel Sekreteri Süleyman Karabük ile birlikte toplam 26 kişi katıldı.


TOBB VE İŞTİRAKLERİ ANLATILDI
TOBB sosyal tesislerinde seminerin açılış konuşmasını yapan TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz, Türkiye genelindeki oda ve borsaların meclis üyeleri için başlattıkları bilgilendirme seminerlerinin herkes için önemli kazanımlar sağlayacağını dile getirdi. Meclis üyelerinin il ve ilçelerinde kanaat önderi konumunda olduğunu ifade eden Saraçöz, yapılan bilgilendirme seminerleri ile TOBB’un, oda ve borsaların faaliyetleri hakkında detaylı bilgilendirmelerin yapıldığını aynı zamanda girişimcilerin faydalanabileceği imkanlar konusunda doyurucu bilgiler verildiğini anlattı. Ardından ise, uzmanlar tarafından TOBB ve iştiraklerinin yapısı hakkında bilgi verildi. Öte yandan, “Ticari Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk" ve "Döviz Kurları, Faiz ve Borsa" konularında sunumlar gerçekleştirildi

UZMANLAR BİLGİLENDİRDİ
Eğitim seminerinin ikinci günü ise, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde yapıldı. Seminerde, Doç. Dr. Birgül Demirtaş, “Türk Dış Politikasının Bugünü ve Geleceği”, Dr. Cengiz Tavukçuoğlu, “Protokol kuralları”, Doç. Dr. Atılım Murat, “Finansal Yönetim, Doç. Dr. Ünsal Sığrı, “İşletme ve Yönetim Fonksiyonları, Samet Çelik, “E-Ticaret ve Sosyal Medya, Özlem Yurdanur Özgenç, “Etkili Yönetim Becerileri konularında sunum yaptı. Eğitim son gününde ise, Şefik Ergönül, eğitime katılan meclis üyelerine, “İhracatta 5N1K” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Üç gün süren seminer, Ahmet Şerif İzgören’in, “Sizin dükkan torunlara kalır mı?” sunumuyla sona erdi.

EN FAZLA KATILIMI SAMSUN GERÇEKLEŞTİRDİ
Seminere katılan Samsun TSO meclis üyeleri, etkinliğin çok faydalı ve verimli geçtiği görüşünde birleşti. Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu ise, katılımlarından dolayı meclis üyelerine teşekkür ederek, “Öncelikle, eğitim seminerine Türkiye’den sayı olarak en çok katılım sağlayan Samsun TSO Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Meclis üyelerimizin de oldukça yoğun geçen seminerden memnun kalmış olmaları bizleri ayrıca mutlu etti. Meclis üyelerimiz seminerin ilk gününde çatı kuruluşumuz olan TOBB ve iştirak şirketlerinin yapısı ve faaliyetlerine ilişkin bilgilendirildi. İkinci ve üçüncü gün ise, seminere katılanlar özellikle iş hayatlarında her zaman karşılarına çıkabilecek konularda uzmanlarımız tarafından bilgilendirildi. Artık farkındalık ve bilgi çağındayız. Farkındalık oluşturan ve bilen rakiplerinin her zaman bir adım önünde oluyor. Seminerlerde alanlarında uzman olan hocalarımız, girişimcilerin her zaman faydalanabileceği imkanlar konusunda doyurucu bilgilerle bizleri aydınlattı. Böylesi bir projeye imza atan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir