STO’nun Sosyal Etkinlikleri

STO’nun Sosyal Etkinlikleri
Samsun Tabip Odası Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mithat Günaydın, hazırladıkları sosyal etkinlik programları ile hekimlerin stresten kurmalarına yardımcı olacaklarını söyledi

 

Samsun Tabip Odası olarak hekimlerin özlük hakları ve hekimlerin şuanda içinde bulunduğu çeşitli sorunları aşmak için çalışmalar yürüttüklerini belirten Tabip Odası Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mithat Günaydın, “Bu çalışmaların dışında sosyal faaliyetlerimiz de oluyor. 17 Haziran tarihinde Trabzon’da sağlık çalışanları tarafından oluşturulan Grup Bilmem Ne Tiyatro Ekibi tarafından sahnelenecek ‘Kalp Krizi Değil Gülme Krizi’ isimli oyunu tüm hekimlerimize ücretsiz olarak sunacağız. Canik Kültür Merkezi’nde 650 kişilik salonda sahnelenecek olan oyun ile hekimlerimizin çalışma ortamından ve stresten uzaklaşmalarına katkı sağlamak istiyoruz” dedi.
Yeni mezun olan doktorları da unutmadıklarını belirten Yrd. Doç. Dr. Mithat Günaydın, “Yeni mezun olan doktor arkadaşlarımıza 19 Haziran tarihinde TIP Fakültesi Dekanlık Pembe Salon’da bir eğlence ve Tabip Odası’nı tanıtma programı düzenleyeceğiz. Katılan hekimlerimize birer doktor formamı armağan edeceğiz. 25 Haziran’da Tıp Fakültesi’nin mezuniyet töreninde okul birincisine bir notebook, ikinciye tansiyon ölçme aleti ve üçüncü olan arkadaşımıza steteskop hediye ederek yeni mezun olan arkadaşlarımıza öğrenciliğe veda, hekimliğe hoş geldiniz aktivitesi yapacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir