Soylu: "Ey Kılıçdaroğlu, 16 Nisan’dan sonra o koltuğu koruyamayacaksın"

Soylu: "Ey Kılıçdaroğlu, 16 Nisan’dan sonra o koltuğu koruyamayacaksın"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Ey Kılıçdaroğlu, buradan sesleniyorum. Ne kadar çırpınırsan çırpın. 16 Nisan’dan sonra o koltuğu koruyamayacaksın" dedi. Soylu, bu sabah PKK/KCK’dan kaçan 5 kişinin teslim olduğunu da açıkladı. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Samsun'un Çarşamba ilçesinde halka seslendi. Hollanda'nın diplomatik skandalına değinen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Hollanda'da yarın seçim var. Başbakan olan kişiyle en yakın rakibi o Gerd Milles denen ırkçı, ayrılıkçı zehir akıtan adamın arasında hiçbir fark kalmamıştır. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma hanıma karşı Cumartesi akşamı takındıkları tavrı hepiniz gördünüz. Ne hukuk tanıdılar ne Viyana Antlaşmasını tanıdılar, ne insan haklarını tanıdılar. Ama bunun hesabı tarih önünde veremeyecekler. Geçmişte veremedikleri gibi. Irkçılığın yabancı düşmanlığının insanlıktan yoksun kalmış olmanın pençesine düşmüş durumda Avrupa. Aynaya baksınlar durumları çok kötü. Durumları bir felaket. İnsanları dinine,, ırkına, inancına göre ayırıyorlar" diye konuştu.

20170314aw010457_02.jpg20170314aw010457_04.jpg20170314aw010457_01.jpg
“Marmaray alttan geçti görmediler de itiraz edemediler”
Konuşmasında CHP’yi eleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, “Bunlar 1’inci köprüye ‘hayır’ dediler, 2’inci köprüye de itiraz ettiler. Allah’tan Marmaray alttan geçti görmediler de itiraz edemediler” sözleri üzerine salonda alkış sesleri yükseldi.

“PKK/KCK’dan kaçan 5 kişi teslim oldu”
Diyarbakır Lice’de 7 bin Mehmetçiğin operasyon yaptığını hatırlatan Soylu, “Geçen hafta 60 teröristi etkisiz hale getirdik. Bugün sabah PKK/KCK’dan kaçan 5 kişi teslim oldu. Merak etmeyin. Daha yeni başladık. Terör örgütlerine neler yapacağız göreceksiniz. Hepsinin hakkından geliyoruz” şeklinde konuştu.

"16 Nisan’dan sonra o koltuğu koruyamayacaksın"
Çarşamba’da vatandaşlara seslenen Soylu şunları kaydetti: 
“CHP’li kardeşlerime söyleyin. Siyaset yaparsınız, başka partilerden olursunuz ama bu millet meselesidir. CHP’li kardeşlerimize bunu tek tek anlatın. PKK’nın değirmenine su taşıması büyük bir zillettir. FETÖ ile beraber aynı sözleri söylemesi zillettir. CHP’li kardeşlerim zaten bunu çok iyi tartıyorlar. Zaten 16 Nisan’dan sonra bunun arkasına tenekeyi takarlar gönderirler merak etmeyin. Çünkü o kadar seçim kaybetmek var mı. Diyelim 2019’da seçime gidiyoruz. Bir tarafta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan aday olacak, bir tarafta da Kılıçdaroğlu olacak. Kaybettiği zaman ne olacak. Bir daha milletvekili olamıyor biliyorsunuz değil mi. Kaybettiği zaman yallah. Şimdi kaybetse de orada genel merkezde oturuyor dimi. Arabaları var, korumaları var. Ekmek elden su gölden. Koltuk gidiyor koltuk. Ey Kılıçdaroğlu buradan sesleniyorum. Ne kadar çırpınırsan çırpın. 16 Nisan’dan sonra o koltuğu koruyamayacaksın."
Çarşamba'da halka seslenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber