Sorunları dinledi, dede evini ziyaret etti

Sorunları dinledi, dede evini ziyaret etti
AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Samsun’un İlkadım İlçesi Ataköy Mahallesi’nde bir dizi incelemelerde bulundu

Mahalle sakinleri ile sohbet edip sorunları dinleyen Milletvekili Kılıç, AK Parti’nin kurulduğu günden buyana sorunların yerinde görülüp çözümü noktasında, sürekli insanların yanında olduğunu söyledi. Mahalle Muhtarı İsmail Üstün, mahalle nüfusunun sürekli artması nedeniyle mevcut iki derslikli okulun yetmez hale geldiğini, insanların çocuklarını çeşitli okullara vermek zorunda kaldıklarını söyledi. Mahallenin alt yapı, yol ve diğer sorunları hakkında da Muhtar İsmail Üstün’den bilgi alan Kılıç, ülkenin geleceğinde söz sahibi olacak çocukların yetişeceği imar planında eğitim alanı olarak ayrılan ilk kademe okul alanını gezdi. Şehre yakınlığı itibariyle mahalle nüfusunun sürekli büyümesi nedeniyle yeni modern bir okula ihtiyaç duyulduğunun altını çizen Milletvekili Kılıç, “Eğitim, bir milletin gelişmişlik düzeyini gösteren en önemli olgudur. Biz de ülkemizi emanet edeceğimiz, yarınlarımızın güvencesi çocuklarımızın en iyi ortamlarda eğitim almaları konusunda ne gerekiyorsa yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Mahallenin alt yapı ve yol sorunları hakkında, mahalle muhtarından bilgi alan Milletvekili Kılıç, Samsun’da üst üste beş dönem milletvekilliği yapan dedesi, eski milletvekili İlyas Kılıç’ın doğup büyüdüğü evin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi, aile kabristanını ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel