'Son Şafak Son Dua Çanakkale' gösterisi

'Son Şafak Son Dua Çanakkale' gösterisi
18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Programı kapsamında Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından düzenlenen 'Son Şafak Son Dua Çanakkale' gösterisi büyük beğeni topladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı öğrencileri tarafından uzun süredir hazırlanılan Son Şafak Son Dua Çanakkale gösterisi, izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Vali Osman Kaymak'ın da izlediği oyun bitiminde uzun süre ayakta alkışlandı. 

Gözyaşları ve alkış 
18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Programı kapsamında Türkiye'nin 7 bölgesinden kültürün de canlandırıldığı tiyatral danslı gösteri, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Salonu tıklım tıklım dolduran Samsunlular gösteri boyunca gözyaşlarına hakim olamazken oyun sonunda sanatçıları uzun süre ayakta alkışladı. 
Geçtiğimiz yıllarda Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde kapalı gişe oynanan gösteri bir kere daha tamamen dolu salonda gerçekleştirildi. Gösteriye saatler öncesinden gelen sanatseverler, yer kapmak için adeta birbirleri ile yarıştı. 

Vali Kaymak'tan çiçek 
Vali Osman Kaymak, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş'ın da izlediği gösterinin yönetmenliğini Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Türk Halk Oyunları Bölümü Sanat Yönetmeni İzzet Kol yaptı. Vali Kaymak, Komutan Üstün ve Daire Başkanı Çamaş, gösteri sonrasında Sanat Yönetmeni Kol'un yanı sıra emeği geçen öğretim elemanlarına çiçek sundu ve oyuncuları kutladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir