SON 90 DAKİKA ÇARŞAMBASPOR-SİNOPSPOR

SON 90 DAKİKA ÇARŞAMBASPOR-SİNOPSPOR
Bölgesel amatör Lig’de Son 90 dakika hedef ligde kalmak ve Türkiye kupasına hak kazanmak

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grup ligin de mücadele eden  Çarşambaspor ligin son maçın da  pazar günü Sinopspor ile deplasmanda oynayacak. Sezonun son maçına çıkacak olan Çarşambaspor da taraftarların bu maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

 

2018-2019 Bölgesel Amatör Lig sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan Çarşambaspor yaptığı transferlerle sezona kötü başlamış bunun neticesinde sezonun haftalarında aldığı başarısız sonuçlarla şampiyonluktan uzaklaşmış teknik sorumlu Hasan Basri Kara ve ekibiyle yollarını ayırmıştı. Hasan Basri Kara ve ekibiyle yollarını ayıran Çarşambaspor Türk futbolunun efsane ismi Dobi Hasan lakaplı Hasan Şengün ekibiyle yoluna devam etmiş. Dobi Hasan’ın takımı başına gelmesi ile takım içersinde yapılan hamlelerle Çarşambaspor takım olma yolunda büyük yol kat etmiş oldu. Bunun neticesinde 2.yarıda Amasyaspor yenilgisinin ardından Yozgat maçıyla başlayan kazanma alışkanlığı ile lige damga vuran Çarşambaspor ligin son haftasına gelindiğinde ligde 2. Lige yerleşerek Türkiye kupasına katılmak için çıkacağı sezonun son maçında deplasmanda Sinopspor maçına çıkıyor.  Türkiye kupasına katılmaya hak kazanmak ve ligde kalmak için sezonun son maçında 90 dakika ter dökecek.

Teknik sorumlu Hasan Şengün nezaretinde Adapark tesislerinde iyi bir hazırlık döneme geçiren Çarşambaspor 3 puanı hedeflerken teknik sorumlu Hasan Şengün hafta içi yaptıkları çalışmalarla sezonun son maçında mutlak 3 puan almaları gerektiğini vurgu yaparak futbolcuları idmanlarda sık sık uyararak Sinop maçında hata yapmamaları noktasında uyararak futbolcuları maça motive etmeye çalışıyor. Futbolcularında idmanlardaki çalışkanlıkları maç öncesi teknik heyeti ve yönetim kurulu üyelerini umutlandırıyor.

 

Haber: Aleyna AKKUŞ- Nevzat AKKAYA

2-094.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber