İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

SON  3  MAÇ 

SON  3  MAÇ 

Çarşambasporumuzla ilgili yazmaya başlamadan önce Samsunsporumuzdan bahsedelim girizgahta.Konuya bir fıkrayla girersek meramımız anlaşılır  ;
Nasreddin Hoca bir gün eşeğini kaybeder. Türkü söyleyerek hayvanını aramaya başlar.
Hoca'yı görenler sorarlar:
- Hayrola Hoca, ne yapıyorsun?
- Eşeğimi kaybettim, onu arıyorum, der.
- Türkü söyleyerek kayıp eşek mi aranır? Diye şaşkınlıkla sorarlar. Hoca gayet sakin, ilerdeki dağı göstererek:
- Umudum şu dağın ardında. Şayet orada da bulamazsam o zaman görün siz bendeki feryadı!
Samsunsporumuzun feryadı lig bitiminde ortaya çıkacak fıkradaki gibi.İstenilen her şeyin olduğu bir ortamda  her şeye rağmen elimize gelen Süper ligi adeta itiyor Giresunspor  ve Adanademirsporun  kaybedeceği puanlara bağlıyoruz şampiyonluk şansımızı .Ayrıca Her ikisine de sahamızda yenilmemizde işin Cabası .
Bu şehir Süper lige yakışıyor çünkü .İnşallah Adana veya Giresun puan veya puanlar kaybederde elimizle ittiğimiz Süper lig geri gelir.
Çarşambasporumuza gelince 3 maç kaldı ligin bitimine .  Erbaa  ile deplasmanda  ,Isparta ile içerde  ve  Erokspor ile deplasmanda oynayacağız .Puan sıralamasındaki yerimize bakınca  kazanırsak kimseye ihtiyacımız yok play of oynamak için.
İlk işimiz Erbaa deplasmanından 3 puanla dönmek . Hiçbir iddiası olmayan Erbaa son zamanlarda müthiş  puanlar topladı ve ligde kalmayı garantiledi bu bizim için bir avantaj.Ayağı yere basan bir Çarşambaspor  Erbaa deplasmanından 3 puan alır gelir inşallah.  
Ondan sonrası çok daha kolay olacaktır diye düşünüyorum ,21 Nisan Çarşamba günü hedefimizin en önemli maçlarından biri takımımız bir şekilde bunu başaracaktır kanaati taşıyorum,bu saatten sonra daha fazla kazanmak isteyen ve hedefi olan kazanacaktır.Kenan hocam ve ekibine güveniyorum .
Çarşambaspor bu sene çok güzel bir 3 lig tecrübesi geçirdi ve son 3 maçta da bunu taçlandıracaktır.
Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi