SOKAK KÖPEĞİ’DE İSRAİLİ’E KARŞI!

SOKAK KÖPEĞİ’DE İSRAİLİ’E KARŞI!
İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesine yönelik saldırısına tepki gösteren Çarşambalıların, Filistin için tek yürek olduğu programa adeta katılarak destek veren bir sokak köpeğinin etkinlik boyunca sergilediği tutum şaşkınlık oluşturdu

“SOYKIRIMA HAYIR’ PANKARTI VE…”
Çarşamba Zübeyde Hanım Meydanı’nda Çarşambalıların, İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesine yönelik saldırısına tepki göstermek amaçlı düzenledikleri basın açıklamasında
“Soykırıma Hayır, Filistin’e destek siyonizme lanet” sloganı ile basın açıklaması etkinliği düzenlendi. Düzenlenen programda tarihi köprübaşında ki açıklamalar için pankart açılması ve açıklama için toplanan vatandaşlarla birlikte alana gelerek pankartın önünde üzgün hali ile duran sokak köpeği herkesi şaşırttı.

“SOKAK KÖPEĞİNDEN İSRAİL’ E TEPKİ!
“Soykırıma Hayır! Filistin’e destek, siyonizme lanet” sloganı ile Çarşamba’ da görev yapan tüm STK ve eğitim camiası ile birlikte vatandaşların katılımı ile gerçekleştirilen basın açıklamasının başlaması ile birlikte pankart ve vatandaşların önüne gelerek adeta basın açıklamasına destek veren üzgün köpek herkesi şaşkınlığa neden oldu.

“SOKAK KÖPEĞİ BİLE SEVİMİYORSA SİYONİSTLER DÜŞÜNSÜN!”

Sokak Köpeğinin pankartın önüne açıklamanın başlaması ile uzanıp açıklamayı dinlemesi ve açıklamanın tamamlanması ile birlikte vatandaşlarla birlikte alandan uzaklaşması herkesin sevgisine ve şaşkınlığına neden olurken bazı vatandaşlar, “Sokak köpeği der yüzüne bakmayız. Çoğumuz tekme atar kovar. Ama şu sokak köpeği bile Filistinlilere İsrail teröristlerinin yaptığı çocuk, kadın, yaşlı demeden katliamına ve işkencelerine resmen destek verdi. Köpek bile İsraillilere karşı! İsraillileri köpekler bile sevmiyorsa gerisini Avrupa, Siyonist uşağı ABD ve Siyonist İsrailli başta Netanyahu olmak üzere tüm katil terörist İsrailliler düşünsün.” İfadeleri ile sokak köpeğinin açıklamaya adeta verdiği desteği nedeni ile şaşkınlık ve sevgi ile karşılanmasına neden oldu.

Tören bitiminde tüm vatandaşların alandan ayrılması ile beraber sokak köpeği de programdan ayrıldı. redeki vatandaşları hayrete düşürdü.

HABER-FOTO:Emine TEMİZ YILMAZ

img-0973.jpgimg-0975.jpg

fhdjhsjskjas.jpg

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset