Sokak hayvanlarını zehirlediler

Sokak hayvanlarını zehirlediler
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bırakılan zehirli tavuk parçalarını yiyen 2 köpek ile 1 kedi telef oldu. 2 köpek ise veteriner tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgi ve iddiaya göre, Korkuteli ilçe merkezi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda zehirli etlerden yediği öğrenilen 4 köpek ve 1 kediyi üniversite öğrencileri can çekişirken fark etti. Öğrenciler hemen köpeklere tuzlu su ve süt vererek kusturmaya çalışsa da başarılı olamadılar. Zehirlenen 2 köpek ve 1 kedi telef oldu, 2 köpek ise olay yerine çağrılan veteriner hekim Abdurrahman Aslan tarafından tedavi edildi.

Olayı gören üniversite öğrencileri, “Gece yarısı 4 köpek ve 1 kedinin baygın halde yerde yattıklarını gördük. Hemen köpeklerin yanına gittik ama zehirlenmiş olduklarını gördük. Tuzlu su ve süt içirerek kusturmaya çalıştık ama 2 köpek ve 1 kedi olay yerinde öldü. Diğer 2 köpekte şoka girdi. Veteriner Abdurrahman Aslan köpeklerin şoktan kurtulması için iğne yaptı” diye konuştular.

Zehirlenen 2 köpeğin sabah saatlerine kadar şoktan çıkamadıklarını anlatan üniversite öğrencileri, “Böyle bir vicdansızlığı kim yaptı bilmiyoruz ama kamera kayıtlarında illaki görüntüleri vardır. Biz çevrede 20-25 adet zehirli tavuk eti parçası bulduk. Zehirlenmenin kaynağının da bunun olduğunu düşünüyoruz” şeklinde konuştular. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş