Sokak Basketbolu Sona Erdi

Sokak Basketbolu Sona Erdi
Samsun'un Canik ilçesinde düzenlenen 'Sokak Basketbolu Turnuvası' sona erdi. Üç gün süren ve 71 takımın yarıştığı turnuvada, eğlence ve basketbol heyecanı bir arada yaşandı.

Canik Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile bir AVM tarafından organize edilen ve Samsun genelinden 11'i bayan olmak üzere 71 takımın yer aldığı turnuvada, takımlar şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele etti. Basketbol severlerin heyecanlı anlar yaşadığı turnuva sonunda Işıklı Gençler takımı şampiyon olurken, Haddini Bilbao ikinci, Sahanın Sahipleri ise üçüncü sırada yer aldı.

Turnuva sonunda ödül törenine Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Başkan Yardımcısı Alican Usta, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz katıldı. Başkan Genç, dereceye giren takımlara kupalarını verirken, turnuvaya Bafra'dan katılan Bafra XY ile 4+1 takımları Fair Play ödülü aldı.

 

GENÇLERE YATIRIM

Sporun önemine işaret eden Başkan Osman Genç, "Gençlerimiz için sadece spor alanında değil, eğitim, kültür ve sanat alanlarında da önemli hizmetler yapıyoruz. Özellikle geleceğimiz olan gençlerimize yönelik faaliyetlere önem veriyoruz. Bu tür etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecek" dedi.

Turnuvada dereceye giren takımlar kupa heyecanını doyasıya yaşarken, katılımcılar Grup Şems'in çaldığı müzikler eşliğinde horon tepip, halay çekerek doyasıya eğlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir