Şoförler'den YABANCI DİL KURSU VE BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Şoförlerden YABANCI DİL KURSU VE BİRLİK BERABERLİK MESAJI
Ayvacık Belediyesi Özel Halk Otobüsleri çalışanları ile kılık kıyafet düzenlemeleri ve turizm bölgesi olmaları nedeni ile yabancı dil kursu, kıyafet düzenlemesine uyulması ve ilçenin yollarının yapılması için Başkan Yusuf Ziya Yılmaz' a destek açıklamalar

ayvacik1.20140516090557.jpg

'Özel Halk Otobüsleri Derneği birlik mesajı verdi'

Ayvacık Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalaycı ve Başkan Yardımcıları Münir Aksoy, Cemal Kahraman yaptıkları basın açıklaması ile turizm bölgesine yakışır bir portföy sunabilmek için yeni yasa ile uyumlu ve Samsun Büyükşehir Belediyesi kılık kıyafet kanun ve yönetmeliklerine göre birlik ve beraberlik içinde olarak çalışmak istediklerini dile getirdiler. Konu hakkında basın açıklamasını Başkan Kalaycı adına yapan Başkan Yardımcısı Münir Aksoy, "Şoförlerimiz kılık kıyafet düzenlemesi ve turizm bölgesi olmamızdan kaynaklı yabancı dil kursu açılarak turizm bölgesine yakışır bir düzene girmek istiyoruz" şeklinde düşüncelerini dile getirdiler.

ayvacik2.jpg

'Büyükşehir ve alt belediye başkanlarımızı mahcup etmeyeceğiz'

Ayvacık Özel Halk Otobüsleri Dernek Başkanı Kenan Kalaycı adına basın açıklaması yapan Başkan Yardımcısı Münir  Aksoy, "Samsun Büyükşehir Belediyesinin kılık kıyafet kanununda uygulanacak kuralları en iyi bir şekilde yerine getirmiştir. Tabiatı süsleyen bitki örtüsü olduğuna göre insanı süsleyende kılık kıyafet olduğunu biliyoruz. Başta Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz ve personeli ile istişareli beraber çalışmakla günümüz bayram yerine dönüşmüştür. Beraber çalışmakla mutlu olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın ve Meclis Üyelerimizin yanın da alt belediyemiz olan Ayvacık ve Çarşamba Belediye Başkanlarımızı  hiç bir yerde mahcup etmeyerek , Büyükşehir belediye meclis toplantılarında alt belediye başkanlarımızın bizlerin rehberi ve referansı olduklarını bilerek  hareket etmek istiyoruz" diyerek Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz' dan istekleri olduğunu belirterek isteğini şöyle dile getirdi.

'Saklı Cennet kapısının ilk kişisi Şoförleri için Yabancı Dil kursu'

ayvacik3.jpg

Ayvacık Özel Halk Otobüsleri Dernek Başkan Yardımcısı Münir Aksoy, "Ayvacık İlçemizin turizm bölgesi ilan edilmesi ile "Saklı Cennet " kapısında ki ilk kişinin de şoför olması nedeni ile İlçemizde Cumartesi ve Pazar günlerinde İngilizce Dil Kursu düzenlenmesi ve Şoförümüzün karşılaştığı turiste yöremizi tanıtabilecek kadar yabancı Dil bilmesi gerektiğini düşünmekteyiz. Ayvacık İlçemiz de barajlara, mahallelere gitmekte zorlanıyoruz.  Yollarımızın bu nedenle bir an önce yapılmasını Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızdan arz ediyoruz. Bu vesile ile başta Büyükşehir Belediye başkanımız olmak üzere masa amirleri, çalışanları, mühendisleri ile bir bütün olarak sevgi örneğini yaşatarak çalışmak istiyoruz.  Onun için bir olalım, diri olalım, ormanlar gibi gür, tek ağaç gibi de hür olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

HABER-FOTO: Sema Nur KOÇAKER- Sezer ÇOBAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber