ŞNP Müdür ve Öğretmenlerine Tayfun Talipoğlu sürprizi

ŞNP Müdür ve Öğretmenlerine Tayfun Talipoğlu sürprizi
2013-2014 Eğitim Öğretim yılının tamamlanmasının ardından Okullar tatile girdi. Okul idarecileri görevlerinin başında işlerini sürdürürken Şehit Nuri Pamir İlkokul Müdür ve Öğretmenleri Göl Restaurant'ta sohbetli ortamda yemekte bir araya yılı değerlendir

 Şehit Nuri Pamir İlkokul Müdürü Habib Alan ve bazı Öğretmenler 2013-2014 Eğitim - Öğretim sezonunun sona ermesine rağmen görevleri nedeni ile okulda ki mesai saatinin öğle yemeğini Göl Restaurant'ta geçirdiler. Eğitim yılında ki eksiklikleri ve Öğretmenler ile idare arasında ki konuları masaya yatırarak gelecek yılın çalışma ve programı ile yaz sezonunda ki çalışmaları sohbet ortamında masaya yatırdılar.

 

Göl Restaurantta ki yemekte Şehit Nuri Pamir İlkokul Müdür ve öğretmenlerinin sürpriz konuğu Denizbank'ın Hasat Kart, tarla günleri programı için Çarşambaya gelen Tayfun Talipoğlu oldu. Erzurum'lu olan Habib Alan'la tanışan ve kısa bir süre sohbet eden Talipoğlu'na Şehit Nuri Pamir İlkokul Müdür ve Öğretmenler, sürpriz karşılaşma nedeni ve sohbet nedeni ile kendisine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledikten sonra yanlarından ayrıldı.

HABER-FOTO: Sezer ÇOBAN

snp-mudur-ve-ogretmenlerine-tayfun-talipoglu-surprizi2.jpg

snp-mudur-ve-ogretmenlerine-tayfun-talipoglu-surprizi3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber