ŞNP Çarşamba’yı temsil edecek

ŞNP Çarşamba’yı temsil edecek
Çarşamba İlçesi Orta Okullar arası bilgi yarışması dün Atatürk İlköğretim Okulunda yapıldı. Yarışmayı 15 sorunun 14’ne doğru cevap veren Şehit Nuri Pamir İlköğretim Okulu kazandı.

 

HABER-FOTO: Burak ÇALIŞKAN

Çarşamba ilçesi Orta Okullar arası bilgi yarışması finali dün Atatürk İlköğretim Okulu’nda yapıldı. Sorulan 15 sorunun 14’ne doğru cevap veren Çarşamba Şehit Nuri Pamir İlköğretim Okulu kazanarak Samsun’da yapılacak olan yarışmada Çarşambayı temsil etme hakkı kazandı. Yarışmada 1. Olan Şehit Nuri Pamir ilköğretim okuluna Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, tarafından takdir belgesi ve çeyrek altın hediye edildi.

Yarışmada 2. Hacı Yılmaz Yılmaz Orta Okulu olurken, Atatürk ilköğretim okulu yarışmayı 3. Sırada tamamladı. Dereceye giren öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü tarafından Flash bellek ve MP3 çalar hediye edildi. Yarışmada dikkat çeken konu ise; Şehit Nuri Pamir İlköğretim Okulu yarışmacılarından 8. sınıfı öğrencisi Zeynep Nazlı Bayramoğlu ameliyat olmasına rağmen yarışmaya girerek okul takımının birinci olmasını sağladı. Bu nedenle Okul Müdürü Habib Alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş’ın okulun başarısı nedeni ile verdiği belgeyi teslim aldıktan sonra ameliyatlı şekilde okulu için fedakarca yarışmaya katılan öğrencisi Zeynep Nazlı Bayramoğlu’na vererek bu sevinci paylaşması herkesi sevindirdi.

Şehit Nuri Pamir İlköğretim Okulu İlçede birinci olması sonrasında Okul Müdürü Habib Alan, “Bu yıl geçtiğimiz yıl kaçırdığımız birincilik için çok çalıştık. Bu arada öğrencimiz rahatsızlanarak ameliyat olmasına rağmen fedakarca bizim telkinlerimize rağmen yarışmaya katıldı ve bu başarıyı kazanmamıza iştirak etti. Bu mutluluk yıllardır aldığım ödüllerin en güzeli oldu. Bu nedenle önce yarışmada okulumuzu temsil eden yarışmacı öğrencilerime ve öğretmenleri ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yarışmayı Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Atar, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci izledi. 

dscf2759.jpgdscf2817.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber