SMMMO'da kutlamalar devam ediyor

SMMMOda kutlamalar devam ediyor
SMMMO yöneticileri, 1-7 Mart Muhasebe Haftası etkinlikleri kapsamında kutlamalarını vi ziyaretlerini sürdürüyor

 

 

1-7 Mart Muhasebe Haftası etkinlikleri kapsamında SMMMO Başkanı Ahmet Hayvalı ve yönetim kurulu üyeleri,  Samsun Ticaret Meslek Lisesi, Samsun Piri Reis Ticaret Meslek Lisesi  ve Samsun Taflan Yalı Ticaret Meslek Lisesi Öğretmen ve Öğrencilerini ağırladı.
Muhasebe Haftası kutlamaları programında Samsun SMMMO’yu ziyaret eden öğrencilere Başkan Hayvalı mesleğin Türkiye Ekonomisindeki yeri ve önemi ile Muhasebe mesleğinin  dünü bugünü  hakkında bilgiler  vererek geleceğin meslek mensupları na  çalışmalarından  bahsetti.
SMMMO Hizmet binasını gezen öğrencilere  mesleki mevzuat hakkında yayınlar hediye edildi.
SMMMO Başkanı Ahmet Hayvalı  ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Samsun Ticaret Meslek Lisesi, Samsun Piri Reis Ticaret Meslek Lisesi  ve Samsun Taflan Yalı Ticaret Meslek Lisesi İdarecileri ile Okullarını temsilen seçilen öğrencilerle birlikte İktisat Fakultesi Dekanı Prof .Dr. Fatih Yüksel’ i ziyaret ettiler. Dekan Yüksel konuşmasında, mesleki eğitimin önemine rikkat çekerek, SMMMMO Başkan Ahmet Hayvalı nezninde tüm meslek camiasının haftasını kutlayarak, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 

 

                                                                                 kaynak:olaygazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz