Siyer-i Nebi Yarışması Online yapılacak

Siyer-i Nebi Yarışması Online yapılacak
Her yıl binlerce ortaokul ve lise öğrencisinin katılım gösterdiği “Siyer-i Nebi Yarışması” bu yıl pandemi sebebiyle online olarak yapılacak.

AGD’nin geleneksel hale getirdiği Siyer-i Nebi Yarışması bu yıl online olarak düzenlenecek. Yarışma 22-23 Mayıs 2021 tarihlerinde online olarak gerçekleştirilecek. Online Siyer-i Nebi Yarışması için her bir kategoride 40 soru sorulacak ve sınav süresi 60 dakika olacak. Siyer-i Nebi Yarışması’na her sınıftaki ortaokul ve lise öğrencisi katılabilecek.

Liseler ve ortaokullar olmak üzere iki ayrı kategoride yapılacak yarışma hakkında bilgi veren Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Çarşamba İlçe TemsilcisiMesut Semiz, tüm ortaokul ve lise öğrencilerini kaybedeni olmayan bu yarışmaya katılmaya davet ederek, "Her yıl düzenli olarak Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği halinde Lise ve Ortaokul gençlerimiz için düzenlediğimiz “ Gençler! Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi Yarışma “ programını ülkemizin ve Dünyanın içinde bulunduğu covid-19 virüs salgını şartları göz önüne alarak düzenliyoruz. Lise ve ortaokul Öğrencilerimiz için 2 ayrı kategoride yapılacaktır. Efendimizin izinde yarışma programımız Samsun ilimiz dâhilinde 17 ilçemizde gerçekleştireceğiz. Yarışma kitapları: Lise kategorisinde Dr Şerafettin Kalay tarafından kaleme alınan “Âlemlere Rahmet olarak gönderilen elçi  Hz. Muhammed (s.a.v.)” kitabı ve Ortaokul kategorisinde ise Muzaffer Aktürk tarafından yazılan “Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed(s.a.v) kitabı esas alınarak sınav düzenlenecektir.Yarışmaya başvurmak için www.efendimizinizinde.com adresine girerek başvuru formunu doldurabilirsiniz.“Projemiz insan ,Muhatap kitlemiz Gençlik,Sevdamız Türkiye” diyerek Tüm Lise ve Ortaokul öğrencilerimizi “ Gençler! Efendimizin izinde yarışma programına başvurmaya davet ediyoruz" " ifadelerini kullandı.

HABER: Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber