Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Siyasi tezgahta sınır tanımıyorlar ya PES doğrusu!...

Siyasi tezgahta sınır tanımıyorlar ya PES doğrusu!...

Köşe yazılarımı merakla bekleyenler, Merakla bekledikten sonra akla hayale gelmeyen tepkiler verenler, Neden Türkiye gündemini yazmıyorsun diyenler,

Neden AK Partide yaşananları, Neden Belediye Başkanı kim olacak?. Mehmet Köse mi, Hüseyin Dündar mı olacak diyenler, Mehmet Köse aday olarak kesinlik kazanmış hayırlı olsun diyenler, Dündar % 99.9 adaylığı kesinleşti diyenler,

AK Parti de yaşanana depremleri yazmıyorsun, hırsızların olduğu partide olmuyorum diyerek Yunus Yanak adını kullanarak yorum yazanlar, Kimi, hangisini ve neyi niçin yazalım. 2004 Yılından bu yana yazdıkta ne oldu?

Yazmayıp, dedikodu üretip, yalan konuşan, alevare yapan herkes gözde oldu. Bizler ise doğru, dürüst, gerçekleri yazan adam olarak hep hedef olduk. Bu noktada yeni oyun tezgahı Belediye Meclis Üyesi Yunus Yanak'ın adını kullanarak yorum yapmak oldu. Yanak gereken cevabı verdi. Bakalım bizim akıllı yorumcumuz nasıl kıvıracak. IP denen olayı çözebilecek mi bakalım. Kanunlar çerçevesinde bu çakallıklar kısa sürede ortaya çıktığını unutmuş sanırım bu akıllı garibim. Yanak için çıkacağı yasal dava yolu hayırlı olsun. Belki bizi karalayanları da böylelikle bulacağız. Kim bilir?

Her neyse dün bir sevdiğim isimle bu konuyu paylaşınca şöyle dedi.

"Abi bende önceleri öyle düşünüyordum sana çok kızıyordum. Ama şimdi görüyorum ki KRAL ÇIPLAK veya DOĞRULAR BUNLAR diye doğruları tarafsız ve dürüstçe yazmak suç. Bunları yazdıkça Çarşambalı olunmuyormuş. Demek ki hep yalanları konuşacak, dolandıracak, kıvırtacak ve dürüst olmayacaksın ki değerin olsun".

 Böyle değer ve zenginlik olmaz olsun. Böyle tanınanlara da yazıklar olsun. Olsun bakalım. Bu dönemde bizim adayımız yok... Bizim Başkan adayımız da yok. Hocamız da yok, Kim ne derse desin bildiğimiz doğruları bir kenara bırakıp kim yalan ve ya doğru konuşuyorsa kim ne derse onu yazamaya devam edeceğiz.

Siyasi arenada ise REKLAMLAR için milat tarihimiz aslında bu hafta Pazartesi günü idi. Yani tarih: 23 Aralık 2013 idi ancak yaşanan bazı olaylar nedeni ile bu tarih yani kesin siyasilerin haberlerinin pardon REKLAMLARININ BAŞLAMA TARİHİ (bana göre elbette ki):

25 ARALIK 2013...

Kimse kusura bakmasın esnaf ziyareti, siyasi ziyaretler falan filan artık reklama bağladı. Mecburen bizler de reklamlarımızı almayı bekliyoruz. Kim ne düşünürse düşünsün olay bu, gerçekler bunlar.

Bu saatten sonrası siyasilerimizin havasına kalıyor. Bakalım kim daha çok havalı kim değil.

Ak partide durumlar nasıl olsa bu hafta sonu olmasa bile gelecek hafta mecburen açıklanacak. Onların sıkıntısı da çok. Allah hepsine ve hakkımıza hayırlısını nasip eylesin...

Ve diyorum ki: Bazıları Siyasi tezgahta sınır tanımıyor ya PES doğrusu!...

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın... 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi