Mustafa Akkuş

Mustafa Akkuş

Siyasi temizlik yakın gibi!..

Siyasi temizlik yakın gibi!..

15 Temmuz’un üzerinden 5 aya yakın bir süre geçti.
Türkiye bu süreçte FETÖ ve diğer terör gruplarıyla mücadelesini kararlı bir şekilde sürdürmekte.
Sayın Süleyman Soylu İçişleri Bakanlığı’na geldikten sonra iyi gelişmeler yaşanıyor.
Kararlılık vurgusu yapan Bakanımızın bu söylemleri yavaş yavaş meyvelerini vermeye başladı.
FETÖ teröristlerinin ülkemize yaptıkları bu hain kalkışmanın her gün bir başka bir ayağa gün yüzüne çıkıyor.
İnşallah sonu gelene kadar bu mücadele devam edecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın her fırsatta dile getirdiği ‘Babamızın oğlu olsa da acımak yok.’ Açıklamasının ardından millette, halkta bu işin siyasi ayağının temizlenmesini bekliyor.
Birkaç gündür basında ve televizyonlardan aldığım izlenimler çok yakında bu işin siyasi temizliğinin de yapılacağı yönünde…

Evet;
Milletimiz şüphesiz ki bu gelişmeleri yakından takip etmekte. Bende bu operasyonların devamının gelip köklü bir temizliğin yapılacağına yürekten inanıyorum.
Yoksa biz 247 şehidimize ve gazimize bunun hesabını veremeyiz.

Geçenlerde açıklanan İçişleri Bakanlığı’nın Kaymakamlar kararnamesi sonrası birçok atama gerçekleştirildi. Çok başarılı 2 ilçemizde kaymakamlarımızın ataması gerçekleşti. Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız ve Ayvacık Kaymakamı Can Kazım Kuruca’nın görev yerleri değişti. Çarşamba Kaymakamımız Çarşamba’ya çok hizmetlerde bulunarak herkesin sevgilisi haline gelmiştir. Gittiği yerde de aynı başarıyı göstereceğine yürekten inanıyor, kendisine başarılar diliyorum. Bir diğeri Ayvacık Kaymakamı Can Kazım Kuruca’da adeta Ayvacık Belediye Başkanımız Mustafa Belur gibi ilçenin kaderini değiştirmiştir. Ayvacık’ta benim gördüğüm insanlığıyla, kişiliğiyle başarılı çalışmalarıyla gelmiş-geçmiş en iyi kaymakamdır. Kendisine görev alacağı yeni görev yerinde aynı başarıyı göstereceğine inanıyorum. Çünkü bu milletin iyi görev adamlarına bu dönemde çok ihtiyacı var.

Geçtiğimiz hafta çok eski bir kardeşim, aile dostum olan Değerli Profesör Doktor Adalet Partisi Genel Başkanı Sayın Vecdet Öz kardeşimi genel merkezde ziyaret ederek, başarılar diledim. Kendisi bu ülkenin yetiştirdiği vatan evladı, ülkesini, memleketini seven bir kardeşimiz.  Aynı zamanda tıp alanında da önemli bir hocamızdır. Siyasi görüşü ne olursa olsun, en önemlisi vatan sevgisidir.Kim bu vatana hizmet ediyorsa Allah ondan razı olsun.

Sayın Cumhurbaşkanımız, Bu milletinin başının öne eğilmemesi için bütün yanlışlıkları, haksızlıkları yüzüne söyleyen kişidir. Sık sık bunları söylememsinin bir sebebi var. Çünkü bu millete boyunduruk takmak isteyen o kadar dış güçler var ki; bir fırsat bulsalar neler yapmak isteyecekleri belli. Onun için bu millet kimseye bu konularda taviz vermez.

Saygılarımla…
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Akkuş Arşivi