Siyasi Başkanlığı, Esnaf Başkanlığı için bıraktı

Siyasi Başkanlığı, Esnaf Başkanlığı için bıraktı
AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Ali Yiğit, il Başkanı Ersan Aksu’ dan görevinden ayrılmak için affını istediği ve isteğinin kabl edildiği öğrenildi.

Bir önceki AK Parti Ayvacık ilçe başkanı Sertaç Can’ın yoğun işleri nedeni ile aday olmadığı seçimlerde tek iste ile seçime gidilmiş ve aday olan Ali Yiğit, gerçekleştirilen geniş katılımlı 2020 yılında gerçekleştirilen 7. Olağan Kongresinde yeni ilçe başkanı olarak seçilmişti.  O günden beridir hem İlçe Belediye Meclis Üyeliği hem de İlçe Başkanlığı görevini yürüten Ali Yiğit görevinden affını istedi.

Edindiğimiz bilgilere göre; İlçe Başkanlığı görevinden af talebini isteyen AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Ali Yiğit, başkanlık görevinden Samsun Fırıncılar Odası Başkanlığı’na adaylığı gerekçesiyle istifa ettiği öğrenildi. AK Parti Ayvacık eski ilçe başkanı Ali Yiği’ in istifa haberi üzerine kendisi ile yaptığız görüşme neticesinde, halen Belediye Meclis üyeliğim ve Parti üyeliğim devam ediyor. Bu güne kadar yaptığım hizmetlerimi bundan sonra da farklı görevlerde devam edeceğini belirterek, "Yaklaşık iki yıla yakın bir zamandır sürdürdüğüm Ayvacık İlçesi Adalet ve Kalkınma Partisi ilçe başkanlığı görevimden işlerimin yoğunluğu ve Samsun Fırıncılar Odası Başkanlığı’na adaylığım hasebiyle görevimden af talebimi il başkanımız Ersan Aksu beye yazılı olarak ilettim ve bu talebim kabul gördü. Siz değerli Ayvacık halkına buradan duyurmak istedim. İlçe başkanlığından istifa etmiş olsam da güzel Ayvacığımıza ve siz değerli hemşerilerimize farklı görevlerde hizmet etmeye devam edeceğimden hiç şüpheniz olmasın. Ayrıca AK Parti’deki diğer görevlerim devam etmekte olup bir AK Partili olarak partimize hizmet etmeye devam edeceğim. Görev sürem boyunca istemeden veya farkında olmadan sizden birini kırdıysam affola. Saygı ve sevgilerimle” şeklinde konuştu.

ak-parti-ayvacik-istifa-2.jpg
HABER – FOTO: Büşra KOCATAŞ – Nurhan GÜZEL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber