Mustafa Akkuş

Mustafa Akkuş

Siyasette yorgunluk!

Siyasette yorgunluk!

 Çarşamba’da artık siyasetçiler yorulmuş durumda. Daha ne kadar oldu ki seçimden çıkalı demeyin. Bunlar önceden de yorgunlardı.

7 Haziran seçimlerinden sonra 9 milletvekilinden sadece kimler var. Seversiniz sevmezsiniz Fuat Köktaş’ı görüyoruz. Örneğin Belediye Başkanından başlayalım. Sadece yaklaşık 7 yıldan beri yok aslında bu dönem olmamalıydı.  Beyin olarak yorulmuş durumda. Bakan Sayın Akif Çağatay Kılıç Siyasette hiç yok gibi zaten Çarşamba’da da yok. Yeni seçilen diğer Ak Parti vekilleri yeni olmalarına rağmen yıllarca siyaset yapıp da yorulmuşlar gibi Çarşamba’da yapılacak yatırımlardan hiç söz eden yok. Örneğin yarım kalan Devlet Hastanesi kimsenin sesi çıkmıyor.

Sayın idareci kardeşlerim. Hastane yetmiyor. Gidinde orada milletin halini bir zahmet görün. Her gün doktor arkadaşlarımız zor durumda kalıyorlar. Doktorlar haklı, vatandaş haklı, suç kimde? Tabi ki siz siyasetçilerde.

Şimdi bana şunu söylemeyin. Hükümet kurulmadı biz ne yapalım demeyin. Diğer iller nasıl hizmetlere devam ediyorsa sizde öyle yapın Çarşamba’da karar alınmış hizmetleri bitirin. Sadece tamam vekil oldum gerisine bakarız edasında hareket ederseniz zamanı geldiğinde bu millet size cevabını verir.

Bu millete hizmet etmeyi AK Parti sağladı. AK Parti icraat partisidir. Sizler AK Partinin arkasında kalırsanız suç sizde demektir. Seçimlerde çıkalı yaklaşık 2 ay oluyor. Bu arada sizde kendinizi hizmet noktasında test yapmışsınızdır. Eğer faydalı olamayacağını anladıysanız lütfen bir daha listeye girme telaşında olmayınız.

Bu sizin AK Partiye yapacağınız en iyi hizmet olacaktır. Siyasetin Çarşamba'da ilk önce devlet hastanesi yapıp hizmete açmasıdır. İkincisi batı yakada  ikinci şehir hastanesini yapmasıdır. Üçüncüsü yarım kalan doğalgaz çalışmalarını tamamlamasını soruyorlar. Çarşambada  doğalgaz var mı? Var demeye utanıyorum. Millet umudunu kesmiş hala daha kömür siparişi veriyor. Yapılan hizmet ya tam olur ya hiç olmaz yarısında var yarısında yok. Böyle hizmet olmaz bu nadir biliyor musunuz?

Siyasette yorgunluktur yıllarca yazdım devlet su işlerinin kara yoluna tam donanımlı trafik ışığı sayın yetkililer her gün bu kara yolunu  kullanıyorlar. Hiç mi bu eksikliği görmüyorlar. Bir gün orada feci bir kaza oldu mu aklınız başınıza gelecek. Bir eksiğimizde yıllardır söylenir.

Çarşamba'da organize sanayi’nin olmaması  işsizlik diyoruz. Yapın işsizlik azalsın başka bir eksiklik elektrik direklerinin kaldırılması hatların yer altına alınması diğer bir eksiklik sarıcalı mezarlığındaki kenarda bulunan çam ağaçlarının evlerin  ve cereyan tellerinin üzerine düşecek olması ve batı yaka Pazar yerine mescit bari yapın.

Bunları görün gereğini yapın niye siyasette yorgunluk diyorum gözleri bu eksikleri görüyorlar’ da hamle yapma yetenekleri zayıflamış bir iki kelamda ilçe başkanlık hizmetlerinden bahsedeyim. Haydi bunlar yorgun siz hiç olmazsa daha yeni geldiniz. Sizler bu eksikleri dileğe  getirin gündemde tutun belki sizin gayretlerinizle bazı  hizmetler alınır.

Bizlerde onlara uyduk derseniz vah sizinde halinize daha çok eksikliklerimiz var. Ama bunları milletin hizmetine açın ilerde diğerlerini yazarım.

Ben söyleyeyim’ de karar sizin  .                      

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Akkuş Arşivi