SİYASETTE “YALAN RÜZGARI”

SİYASETTE “YALAN RÜZGARI”
Yaklaşan 31 Mart Yerel seçimleri öncesinde Başkan adayları ve Bakanlar vaat üstüne vaat vermesi üzerine vatandaşlar, “Eskiden ‘yalan rüzgarı’ aldı dizi vardı. Bizimkiler artık diziyi aratmaz oldular” tepkisi vermeye başlaması dikkatlerden kaçmıyor

“SET ÇALIŞMALARI PLANLAMANIN ARDINDAN??”
Hemen her seçimde onlarca vaat veren siyasilerin yaklaşan 31 Mart yerel seçimler öncesinde yine sahneye çıkmasına vatandaşlardan tepkiler her geçen gün geçtikçe artıyor. Geçtiğimiz günlerde Samsun’ a gelen Bakan Uraloğlunun açıklamasına dile getirdiği, “Taşkınların önlenmesi amacıyla gerekli çalışmaların başlatılması talimatını verdi. Bölgeyi su taşkınlarından koruyacak set çalışmaları planlamanın ardından en kısa zamanda başlayacak” sözlerine vatandaşlar, bu sıkıntıları yaşıyor zarar görüyoruz. Bunca yıl plan, proje yapılmamış bizi kandırmışlar şimdi daha yeni planlama mı yapacaklar? Bundan önceki sözler nereye gitti?” cümleleri ile tepkiler artmaya başladığı iddia ediliyor.

“ARTIK, O DİZİYİ ARATMIYORLAR”
Vatandaşlar siyasilerin belediye başkanını seçeceklerini dile getirerek,”Özellikle son yıllarda bakanlar vaat verip gidiyor. Verdikleri vaatlerle kalıyoruz. Bu gün yine çıkıp sahile Çarşamba'da sel ve su taşkınlarının ağırlıkla yaşandığı Hürriyet, İstiklal ve civar sahil mahallelerindeki sorun kökünden çözülüyor. Bu ne siyasetidir. İktidar ağlama siyasetine neden döndürülüyor? Eskiden söz verilir yapılırdı bu günlerde sadece söz var hizmet sıfır. Eskiden yalan rüzgarı aldı dizi vardı. Bizimkiler artık diziyi aratmaz oldular” tepkileri artarak sürüyor.

HABER MERKEZİ

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel