Mustafa Akkuş

Mustafa Akkuş

Siyasette Değişim…

Siyasette Değişim…

Değerli Hemşerilerim

 

      Siyasette değişim dedik. Evet, Her gün bir şeyler değişiyor. Dün yemin etmeyiz diyenler bu gün yemin ediyorlar. Acaba niye? Evet, niye biliyor musunuz?

      Ne derseniz deyin sizi millet o çatının altına gönderdi sizler mecbur oraya gelecesiniz. Çünkü orası bu milletin meclisi. Demek ki oraya gelmek gerekiyormuş gelmeseler ne olur?

Bu millet bir daha onları oraya yollamaz. Türkiye artık seksenlerin doksanların Türkiye’si değil. Artık herkes bu ülkeye hizmet etmek zorunda. Bizlerde bunun böyle olmasını diliyoruz.        

      Çünkü bu ülke bizim. Bu ülke çok güzel bir yol aldı. Buna bizim partilerimiz olan CHP ve MHP’nin de destek olması lazım. Bizde buna inanıyoruz. Biz bu partilerimizi de seviyoruz. Önümüzde dört yıllık bir süreç var. Burada önce yapılması gereken anayasa var. Türk Milletinin de bu anayasaya çok ihtiyacı var. Bizim halkımız şunu bekliyor. AK Parti, CHP ve MHP el birliğiyle bu anayasayı yapmalarını bekliyor. Bizde buna inanıyoruz. İnşallah Cumhuriyet tarihinde bir ilk başarılır. Bu milletin önü açılır. Bu millet de onları tarihinin sayfalarına yazar. İşte Türk Milletine bu mutluluğu yaşatırlar. Bu millet de onları her zaman minnetle anar. Bu millet her şeye layıktır diyor.

      Diğer bir konu olan Türkiye’nin bazı karanlık olan yer altı hesaplarına değinmek gerek bakın neler değişiyor. Biz sabah kalkıyorsun birde bakıyorsun Türkiye’de dokunulmaz dediğin insanlar gözaltına alınıyor. Bazı şeyler sorgulanıyor. Artık Türkiye kendiyle hesaplaşıyor. Yargı işliyor. Hükümet yargının işine karışmıyor.

      Sistem kendini temizliyor. Kimler neler yapmış bir bir ortaya çıkıyor. İşte adalet dediğimiz merci işini yapıyor. Bu millet bunu o kadar özledi ki ben burada Sayın Başbakan’ımıza teşekkür ediyoruz. Biz ne yapalım diyor. Doğrusu da bu. Evet Başbakan ve yapabilir dürüstler bu konular da hiçbir şey yapmaz kimse kimsenin işine karışmaz. Hükümette öyle yapıyor. Öyle de yapmalı. Artık pislikler halının altından çıkmalı ve temizlenmeli bizlerde gençlerimizi yarının vekillerine Başbakanlarına güzel bir ülke bırakalım.

      Artık şunu iyi öğrenmemiz lazım. Kişilerin dediği değil, kanunların dediği uygulanmalı. Diğer bir konumuz Terör.

       İnşallah bu meseleyi de Türkiye’nin gündeminden attığımız zaman inanın herkesin bir işi, bir aşı olur. Bu paralarımız üretime döner. Kaynaklarımızda Terör belasına gitmez artık bu işin peşinde olanlarda akıllarını başlarına alsınlar. Bu maceradan vazgeçsinler. Kafalarını bu işlere yoracaklarına ülkemizi nasıl kalkındırırız peşine düşerlerse kendileri de daha bu ülkede rahat yaşarlar. Çünkü en büyük önce Allah sonra bu milletin kurduğu Devlet. Allah Devletimize zeval vermesin. Bu millette, kimseye pabuç bırakmaz. Her kez aklını başına alsın, bu ülkeye sahip çıksın. Akşam yattığınız zaman muhasebesini iyi yapsın. Ben inanıyorum ki bu hükümet öncülüğünde inşallah bu meseleyi de halledeceğiz. Haydi Hayırlısı.

Hoşçakalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Akkuş Arşivi