Mustafa Akkuş

Mustafa Akkuş

Siyasette Değişim

Siyasette Değişim

Sevgili Çarşambalı hemşerilerim;
Siyasette değişim demiştik evet siyasetteki değişimin ilk raundu AK Partide bitti.
Bütün adaylar kendini gösterdi.
Şimdi sıra ikinci raunt olan Ankara’da başladı. Cumartesi’den itibaren bütün aday adayları Ankara’ya akın etti. Bir sınav da orada oluyorlar.
AK Partiye aday adayı olanlar bakalım bu sınavdan nasıl geçerler bilemiyorum. Ben şunu iyi biliyorum eğer AK Parti taban sesini dinlerde liste yaparsa Samsun’dan hiç düşünmeden Fuat Köktaş bu listenin iyi bir yerinde olur.
Çünkü bu listede Konya’dan sonra en çok oyu alan aday adayı 11 Nisan da göreceğiz ama yok bu tercih edilmişse inanın yapılan temayül yoklamalarının hiç inandırıcı bir yanı kalmaz ben inanıyorum ki Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve seçim merkezi bunları dikkate alacaktır. Çünkü AK Partinin özelliği budur.
Onun içinde seslere kulak verildiği için 8 yıldır iktidarını sürdürüyor. Bu işin ekonomik yönü de var harcanan zamanı da 15 gün yönetim kurulları uyku uymadılar adaylarda.
Türkiye demokratik bir ülke işte hakikaten demokrasi dedikte ne güzel bir şey Allah bu rejimi bize getiren Mustafa Kemal Atatürk’ten razı olsun mekânı cennet olsun.
Bakın onun bıraktığı medeni bir ülkede yaşıyoruz bunu son zamanlarda AK Parti daha da ileriye taşıyor inanın seçimden sonra göreceğiz ki bizi demokrasileşme konusunda çok daha ileri adımlar atacağız. Buna çok inanıyorum.
Bir de bakın son zamanlarda yapılan şu Güneydoğu’daki işlere hepsi bu ülkenin karışması için elinden geleni yapıyorlar.
İnsanın aklı almıyor ama ne yaparsa yapsınlar. Hiçbir zaman bu ülkenin birliğini bozamazlar.
Şimdi gelelim seçimlere hep bana şunu sorarlar. Bu seçim ne olur?.
Bir gerçek AK Parti yine birinci çıkar onu biliyorum. İkincisi bu birazda genel merkeze bağlı. Eğer adayları hak ettiği yere koyarsa o zaman patlamada yapabilir.
Bunları en kısa zamanda göreceğiz. Önemli olan istikrarlı devam etmesi bu kadar iktidarda kalıpta hiç yıpranmadı AK Parti. Yine de ipi göğüsler gibi geliyor bana.
Sevgili kardeşlerim;
Geçenlerde şöyle bir eskilere gittim hafızamı zorladım şunlar hemen hafızamda canlandı. Bize yıllarca söz verdiler. 500 gün verin diyen siyasetçiler oldu.
Hatırlamadığım daha çok vaatler ama demek ki bu işler söz vermekle olmuyor.
Siyasette çalışmak üretmek gerek.
Allah azımızın tadını bozmasın dileğiyle.
Sağlıklı ve mutlu günler diler,
Allah’a emanet olun saygılarımla…
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Akkuş Arşivi