İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

SİRT MAÇININ ARDINDAN (1)

SİRT MAÇININ ARDINDAN (1)

SP6 puanlık maçı düşme rakibimiz olan Siirtspor takımı kazandı. Bizden iyi bir takım mı kesinlikle değil.3-0 mağlup olduk  ama diyenleriniz olabilir.

             Bu Siirtspor takımı düşmenin en büyük adaylarından kendi sahalarında 2 yarıda 4 maç kaybettiler en yakını geçen hafta Yomra maçı  2-1 yenildiler. Biz kendi sahamızda ilk yarıda en son Ordu 52 kaybettik ikinci yarıda kaybımız yok.

             Demem o ki kalan 10 maçımız ve 30 puan var işimiz kolaymı kesinlikle kolay değil.

İmkansızmı asla değil alttaki yaklaşık 10 takımla aynı mücadelenin içindeyiz bunu bir kenara not edelim.

             Maça gelince Kemal’i sahada görmeyince -1 dedim,Doğancan da yok -2,Muhammed yok -3 diyerek3  handikapla başladığımızı düşündüm. Gevşek gevşek ısırmadan başladığımız maç bir türlü uzaklaştıramadığımız topun kalemizde gol olması ile uyandık.

             İlk yarı sinmiş ve silik futbolumuz 1-0 lık sonucu getirdi. İkinci yarıya Doğancanla başlamamız ile takımda müthiş bir değişiklik oldu .59 da Muhammed ve Hamza’yıda aldık 70 dakikaya kadar tek kale oynadık.

Pozisyon  bulduk fakat atamadık,1-0 lık sonuçlar hep tehlikelidir bir gol yerseniz gardınız düşer ve bize de öyle oldu 70 de golü yedik kontra atakta ve Muhammedin sakatlığı ile 10 kişi kalınca artık mağlubiyet kaçınılmazdı.

           Bu mağlubiyet Siirt takımının iyi bir takım oluşunda değil, seneye planlama yapsam Siirt takımından alacağımız topçu yoktur işte bu takım bize 3 attı sahamızda.

           Benim anlamadığım Dogancan gibi bir oyuncu niye 11 de başlamaz ,orta sahada topu alıp dinlendirip servis yapacak başkaca topçumuz yok ki. Oyuna girdi ve 70 kadar top bizde idi. Kontrada golü yemesek maç sonuna kadar bizim baskımız altında geçerdi maç.

         Muhammed 59 da oyuna girebiliyorsa niye 11 de başlamaz,ilk devre oyun rölantide geçiyordu ayağına fazla yüklenmemiş olmazmıydı.Mağlupken attık sahaya sahada kaldığı sürede gayet iyiydi bir mücadele esnasında baldırı çekti yine, bu yüzde son 10 dakikayı 10 kişi oynadık.

         Enver sag bekten oyuna katılmadan oynadı ilk yarı ,ikinci yarı Ömer’i attı oraya baktı olmuyor Enver geçti ve sağdan hücumlarımız arttı.

        Emre sol bekte fırtınası dinmiş gibi duruyor kimi zaman kanaat çırpsada Emre bu değil, rakip takımı sürklase edebilecek oyuncu.

        Oyuncu bazlı değerlendirmemi  yarına bırakıyorum bunlar gözümüze batanlar , bu maçtan Genç Mustafa ya kocaman bir alkış, başladığı mücadele içinde bitirdi maçı. Tecrübesi olsa çok aha farklı yerlerde olacak ,çalışmaya devam Mustafa olacaksın.

        Bir dip not olarak altımızdaki Siirt hariç biz dahil sıralamadaki üstümüzdeki 4 takımda maçlarını kaybetti biz kazansak çok mesafe alacaktık şimdi o kaybımızı da telafi etmek durumundayız.

Bir Tebrikte Taraftarlar Derneği Başkanımız Uğur Çapkın’a ‘’Biz Seni Şampiyonluklar Var Diye Sevmedik kiÇarşambasporum...’’ demiş Face hesabında. Helal Olsun

         Olay budur Başka Çarşambaspor yoktur ve son düdük çalana kadar mücadeleye devam Başkan.

         Tüm zorluklara rağmen başaracağımız inanıyorum. Şimdilik noktalayalım Bağcı dövmüyoruz Üzüm yiyeceğiz inşallah.

         Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi