İBRAHİM GÜLER

İBRAHİM GÜLER

Sinop ve Provokasyonlar…

Sinop ve Provokasyonlar…

 

    18 Şubat 2013 günü BDP’li Milletvekillerinin Sinop’a Gitmesi ile patlak veren protesto hareketlerinin bir provokatörlük olayı Kışkırtmalar diye adlandırılmakta, Hal bu ise bu tepki olayının kışkırtması ile alakası ne?

     Çocuklarını ASKERLİK yapsın VATAN borcunu ödesin vatana Millete hayırlı olsun diye yetiştirdikleri evlatları şehit olurken, Çocuklarımızı Şehit edenlerle kucaklaşanların ayaklarına kırmızı halımı sereceklerdi, bunu nasıl beklerler, kanımca Sinop’ ta ki tepki hiç bir provokatör olayı değil sadece Sinop halkı ile Sinop köylerinden gelen Sinop’lu Vatandaşlarıdır sanırım öyle ki tepkiyi gösterenlerin çoğu AKP’li ve diğer siyasi partili vatandaşların müşterek hareketidir.

Yok, hükümet barış yapacak Başbakan böyle diyor ve başbakanın dediğini yapmaya mecbur değiller başbakanı seçseler bile her düşüncesini kabul edecekler diye bir şey değil. BDP’lilerin başka gidecekleri yer yok mu bizlerin Kürt halkı ile bir problemimiz yok ve çoğumuzun akrabası oldular. Yazın para kazanmak için köylerimize geliyorlar evlerimizde misafir ediyoruz dostluklarımız devam ediyor. Yalnız, ayırımcılık yapan pkk’nın yandaşı askerimize kurşun sıkanları kucaklayan, hatta polisin gözüne nişan alarak silah atarım diyen millet vekili ve ya yandaşının gezmesi normal yalnız propaganda için gelmesin dağdaki Karadenizli çoban bile kabul etmez.

Bunların Karadeniz’e Sinop’a SAMSUNA GELMESİ İŞTE PROVOKATÖRLÜK BU DEĞİL Mİ?. Vatandaşa memura, polise ve ya askere suç atmak kolay ama birde oraya gelenlerden hesap sorsanız ya. Sanki Karadeniz’i kurtarmış edalı bir kurmay subay heyetimi sanıyorlar kendilerini. TV kanallarında yapılan açık oturumları izlediğimde Bazı yazarların ifadesinden anladığım kadarı ile Milliyetçilik hareketi denebiliyor ve MHP Bir bakıma hissim o meyanda ama 19 şubattaki SAMSUNDAKİ TEPKİDE DE genelde AKP’nin taraftarların çoğunlukta olduğunu izlemek mümkün kısaca halkın tepkisi siyasi partilerle alakası yok da diyebilirim tabi ki bu banim görüşüm. Hiç bir vatandaşı zan altında bırakmak gibi düşüncemde yok. SAYGILAR SUNUYORUM............

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İBRAHİM GÜLER Arşivi

SORMA

24 Haziran 2013 Pazartesi 09:31