Sinop deplasmanında 2 GOL, 3 PUAN

Sinop deplasmanında 2 GOL, 3 PUAN
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çarşambaspor, bu hafta deplasmanda karşılaştığı rakibi Sinopspor’u 2-0’lık skorla geçti.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadelesini sürdüren Çarşambaspor, bu hafta deplasmanda Sinopspor ile karşılaştı. Sinop’ta iyi bir oyunla maça sarılan Çarşambaspor, emeğinin karşılığını aldı. Maçta hızlı başlangıç yapan Çarşambaspor 10. Dakikada Ziya Günay’ın golüyle 1-0 öne geçti.

Maçın başlangıcında atılan gol Çarşambaspor taraftarını sevindirirken futbolcular oyunda daha etkili bir şekilde baskı kurmaya başladı. Geçtiğimiz hafta aldığı galibiyetin moraliyle deplasmana giden Yeşil-Beyazlılar, üst üste aldığı galibiyetlerle ligdeki gücünü yeniden göstermeye başladı.

Maçta ilk golün ardından ilk yarıyı önce tamamlayan temsilcimiz ikinci yarıda aradığı 2. Golü buldu. Geliştirdiği birçok ataktan gol arayan Yeşil-Beyazlılar 58. Dakikada Burçin’le 2. Golü kaydetti. Bir penatı şansını kaçıran Çarşambaspor maçı 2-0’lık skorla tamamladı.

Alınan 3 puanla birlikte biraz daha rahat bir nefes alınırken Yeşil-Beyazlılar önümüzdeki haftalarda oynayacağı maçların hesabını yapmaya başladı. Teknik Direktör Birol Akkaya ile takımın gelecek maçlarda sağlam oyunla galibiyetler alması hedefleniyor. Ligin önemli isimlerinden Çarşambaspor’un bu haftalardan sonra oynayacağı oyun birçok takımın kaderini belirleyecek.

Çarşambaspor ayrıca bu maçla birlikte puanını 30’a çıkarırken haftaya kendi sahasında oynayacağı Güzelorduspor maçı için hazırlıklarına kısa sürede başlayacak.

sinop1.jpg

sinop3.jpg

sinop4.jpg

sinop5.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber