Sınıf arkadaşlarını dövdü şampiyon oldu!

Sınıf arkadaşlarını dövdü şampiyon oldu!
Kayseri'de, ilkokulda sınıf arkadaşlarını sürekli döven 17 yaşındaki Servet Deniz, sınıf öğretmeni tarafından keşfedilerek Kick-Boks'a başladı.

Balkan Şampiyonu olan ve 30 madalyası bulunan Deniz, 23-30 Ağustos tarihleri arasında İspanya'da düzenlenen Avrupa Gençler Kickboks Şampiyonası'nda ise Avrupa 2'incisi oldu. İlkokula başladıktan sonra sınıfındaki arkadaşlarını sürekli döven Servet Deniz, durumu gören sınıf öğretmeni Yaşar Kurt tarafından keşfedilerek, spora yönlendirildi. Dövüş sporlarına ilgisi olan Deniz, başarılı çalışmaları ile göz doldurdu. Şu ana kadar 30 madalyası bulunan Deniz, bu yıl katıldığı yarışmalarda 5 madalya kazanarak büyük başarı elde etti. Deniz ayrıca son olarak 23-30 Ağustos tarihleri arasında İspanya'da düzenlenen Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonasında Avrupa 2'incisi oldu.

DENİZ: "HEDEFİM DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU" 
Deniz, yaptığı açıklamada Kickboks'a hocası sayesinde başladığını hatırlatarak, "ilk okulda sınıfta bulunan herkesi dövüyordum. O zamanlarda sınıf öğretmenim olan Yaşar hoca beni bu şekilde keşfetti. Bu sporu 11 yıldır yapıyorum. Wushu’da Balkan şampiyonluğum var. 1 tane kupam var. Muaythai sporunda da şampiyonluğum var. Bu sene İspanya’da 60 kiloda yapılan Kickboks yarışmalarında da Avrupa ikincisi oldum. Bundan sonraki hedefim Dünya Şampiyonu olmak ve televizyonlardaki profesyonel maçlarda yer almak istiyorum. Bu sene 5 madalya kazandım. Toplamda 30 tane madalyam var" diye konuştu.

KURT: "DÖVÜŞ SPORLARINA YÖNLENDİRDİK"
Antrenör Yaşar Kurt ise ilkokul zamanında Servet Deniz'in dövüşe meraklı olduğunu ve sınıftaki arkadaşlarını dövdüğünü anlatarak, "Biz Servet'i bu özelliğinden dolayı dövüş sporlarına yönlendirdik. Servet de bizim yüzümüzü kara çıkarmadı. Buradaki çocukları dövmeyi bıraktı ve Avrupa'daki, dünyadaki çocukları döverek Türk bayrağını dalgalandırma yarışına girdi. İnşallah ileride daha büyük işler yapacaktır. Çalışmalarımız devam ediyor. Servet bu sene liseyi bitirecek ve inşallah meslektaş olacağız" dedi.
Antrenör Kurt, "Kick Boks, Wushu, Muaythai, boksta uluslararası derece yapan Türkiye çapında ses getiren bir periyota girdik. Çocuklarımıza imkan sunuldukça hakkını veriyorlar. Kulüp olarak Türkiye Şampiyonluğu ve bölgelerden getirdiğimiz 200’e yakın bir madalyamız var. Uluslararası olarak da 10’un üzerinde madalyamız var. İnşallah bu başarıların devamı gelecek" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor