Şimşek’ ten 30 Ağustos Mesajı

Şimşek’ ten 30 Ağustos Mesajı
MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 90. yıl dönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı

 

MHP li Milletvekili Şimşek mesajında; ‘Milli tarihimiz çok büyük ve parlak zaferlerle doludur. İşte 30 Ağustos Zafer Bayramı da böyle parlak zaferlerimizden birisidir. Bundan tam 90 yıl önce milletimiz, bütün gayret ve kararlık ile girmiş olduğu bağımsızlık mücadelesinden yüz akı ile çıkmıştır.

Ülkemiz, milletimiz ve dünya tarihinde önemli bir yere sahip olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türk milletinin kaderini belirlemiştir”.

“Ülkemizi parçalamaya ve paylaşmaya çalışanlara Milletimiz, ülkesini hiç kimseyle paylaşmayacağını Başkomutanlık Meydan Savaşı’nda tüm dünyaya göstermiştir diyen Şimşek, “Milletimiz, birlik ve beraberlik, bağımsızlık ve istiklalini her zaman korumasını bilmiştir. Tarih boyunca, birlik ve bütünlüğüne göz diken hiçbir projeye prim vermemiştir. 90 yıl önce, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda olduğu gibi bu gün de milletimizin birlik, beraberlik ve huzurunu bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir” şeklinde ki açıklamasını şu cümlelerle sonlandırdı.

ÖMHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, “Milletimizin ebediyen bağımsızlığını sürdürmesi için, bu toprakları kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayreti ile milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, şehitlerimizi rahmet minnetle anıyorum.” dedi.

HABER-FOTO: Ayhan Gonca

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel