Şimşek çarşamba teşkilatından destek istedi

Şimşek çarşamba teşkilatından destek istedi
Yüksek Seçim Kurulu (YSK)’nın 12 Mayıs tarihinde Yaşar Doğu Spor Salonunda yapılan MHP il Başkanlığı seçiminin 11 Ağustos’ta yapılacak kongre öncesinde İlkadım İlçe Başkanı Köksal Şimşek adaylığını açıkladıktan sonra Çarşamba İlçe Başkanlığında partililer

 

 

Yüksek Seçim Kurulu (YSK)’nın 12 Mayıs tarihinde Yaşar Doğu Spor Salonunda yapılan MHP il Başkanlığı seçiminin 11 Ağustos’ta yapılacak kongre öncesinde İlkadım İlçe Başkanı Köksal Şimşek adaylığını açıkladıktan sonra Çarşamba İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelerek kongrede kendisine destek istedi

11 Ağustos tarihinde yapılacak seçimde Şaban Kılıç’ın tek aday çıkması beklenirken MHP ilkadım ilçe Başkanı Köksal Şimşek İl Başkanlığına aday olduğunu açıklayarak çalışmalarına başlamıştır. İl başkanlığı seçim çalışmalarına hız veren Köksal Şimşek çarşamba ilçe teşkilatını ilçe başkanı Baki Demirtaş nezaretinde yönetim kurul üyelerini ziyaret ederek 11 ağustosta yapılacak olan il başkanlığı seçimi öncesi Çarşamba ilçe teşkilatında kendilerine destek istedi.

Çarşamba ilçe teşkilatını 11 ağustos öncesi ziyaret eden MHP İlkadım İlçe Başkanı ve MHP Samsun İl başkan adayı Köksal Şimşek, Çarşamba ilçe teşkilatını ziyaretlerinde ilçe yönetim kurul üyelerinden kendilerini desteklemelerini isteyerek bu yol da kendilerine güç vermelerini beklediklerini söyledi.

‘Demirtaş taraf olamayız’

Çarşamba ilçe başkanı Baki Demirtaş yaptığı açıklamada bizim teşkilat olarak aldığımız bir karar yok delegenin hür iradesi ile yapılacak il seçim bizim bu noktada taraf olma gibi bir olgumuz yok. 11 Ağustosta yapılacak seçimde kim başkan seçilirse bizim başkanımızdır. Bu seçimin kaybedeni olmayacaktır kazanan MHP olacaktır” dedi.

‘İlçe başkanı İl başkanlığına aday oldu’

Şimşek, “Ben aslen Çarşambalıyım ve Çarşambanın bize destek vereceğinden şüphem yok. Bu yola teşkilatımızın İl başkanlığı için aday olmamız yönünde ki desteği ile yola çıktık. İnşallah bu kongreden il başkanı olarak çıkıp teşkilatımızla birlikte kendi içimizde başkan yönetici dğeil, Samsun’da il başkanı ve gelecek seçimlerde de başarılı bir parti olmayı hedefliyoruz. Gençleşen bir MHP nin gelecekte neler yapabileceğini genç bir aday olarak göstermek istiyoruz. Biz kimsenin adamı değil, kimsenin desteği ile gelmiyoruz. Bu yola parti tabanında gelen destekler ve isteklerle çıktık. Kimse bize aday ol demedi. Bizim arkamızdan çok şeyler konuşuluyor ama hiç biri gerçeği yansıtmıyor. İlçe teşkilatımın ve yönetimin tepkisi olduğu belirtiliyor. Hepsi yalan. Hiç kimseden bana veya bu yola çıktığım için yanımda ki arkadaşlarıma tepki değil tam aksine destek vardır. Bu dedikoduları bırakıp bir kongreden başarılı çıkmanın hesaplarını yapıyoruz. Kongremiz şimdiden hayırlı olsun” diyerek konuştu.

‘Çamur ailesine taziyede bulundu’

Şimşek ve beraberinde ki heyet İlçe başkanı Baki Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MHP Belediye Meclis Üyesi Ahmet Çamur’un ağabeyi Bahri Çamur’un kaza sonucu hayatını kaybetmesi nedeni ile Çamur ailesinin evine giderek taziyede bulunduktan sonra ilçeden ayrıldılar.

HABER: Serkan Karahan- Nurhan Güzel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber