Şimşek, “Milletimizin takdirine saygı duyuyoruz”

Şimşek, “Milletimizin takdirine saygı duyuyoruz”
30 Mart 2014 yerel seçimlerini bir açıklama yaparak değerlendiren MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, “Milletimizin takdirine saygı duyuyoruz” dedi.

Siyasetin her şeyden önce bir algı yönetimi olduğunu ifade eden (MHP) Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek,Bu seferde milletimiz iradesini bu şekilde ortaya koymuştur. Milliyetçi Hareket Partisi bu seçimlerde Türkiye genelinde ve Samsunda önemli ölçüde oylarını arttırmıştır. Fakat bu iktidarı hedefleyen Milliyetçi Hareket Partisi için yeterli değildir “ dedi.

Milliyetçi Hareket Partisinin milletin ta kendisidir, ancak bunu millete anlatma ve ulaştırmada bir eksikliğin olabileceğini düşünerek bugünden yarına hemen çalışmalara başlayıp Milliyetçi Hareket Partisinin  Ekonomik Sosyal ve Siyasal manada çözüm önerilerini, milletimizin içinde bulunduğu tehdit ve tehlikeleri , bu milletin sevdalıları olarak anlatmaya devam edeceğiz” diyen Cemalettin Şimşek, “ Milliyetçi Hareket Partisinin oy oranının yanında Milletimizin birlik ve beraberliği, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza dek yaşatılmasında bir özgül ağırlığının olduğunu da aşikardır. Bizler bu necip milletin yaşatılması konusunda azimli ve kararlıyız Milletimizin sosyal ve ekonomik refahı  Milliyetçi Hareket Partisinin en önemli projelerindendir. Geçmişten gelen Milli ve Manevi değerlerine saygılı, gelenek ve göreneklerine bağlı  kalarak çağdaş ve modern  Türkiye’yi kurmak olmazsa olmazımızdır” dedi.

Milletvekili Şimşek şöyle devam etti; “ Dünya devletleriyle karşılıklı saygı anlayışı içerisinde hareket ederek ülkemizin dünya devletleri arasında saygınlığı olan sözüne güvenilir bir ülke olmasını hedeflemekteyiz. Biz birgün gerçeklerin milletimiz tarafından anlaşılacağından eminiz. Bunu milletimize bıkmadan usanmadan anlatacağız. Biz milletimizin değerini başkaları gibi verdiği oylarla ölçmeye kalkışmayız. Biz bize oy vermeyenlere onlar gibi çapulcu, çete, haşhaşi vs. gibi suçlayarak bölücülük yapmayız. Çünkü bu millet biziz, bizde bu milletiz. Bu vesile ile 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin Türk Milletine hayırlar getirmesini diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

HABER-FOTO: Sezer ÇOBAN- Nuri Oğuzhan ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber