Şile’den 3 puan

Şile’den 3 puan
TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, ligin 12. Hafta müsabakasında deplasmanda Şile Yıldızspor ile karşılaştı. Yeşil-Beyazlı ekip, attığı 1 golle sahadan 3 puanı alan taraf olarak ayrıldı.

TFF 3. Lig 3. Grup 12. haftada mücadele eden Şile deplasmanında Şile Yıldızspor'la karşılaşan Çarşambaspor, son hafta ligin güçlü ekiplerinden İçel İdman Yurdu Spor Kulübü karşılaşmasında müsabakadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. Geçtiğimiz Cumartesi günü oynanılan müsabaka sonrasında Şile deplasmanına giden Yeşil-Beyazlı ekip, evine mutlu döndü.

Şile Yıldızspor maçında mücadele eden yeşil beyazlı ekip hakkında açıklamalarda bulunan Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım "5 oyuncu eksiğimiz olmasına rağmen değerli futbolcularımız mücadelelerini verdiler. Üst üste 3. galibiyetimizi aldık. Her şey Çarşamba'mız için. Futbolcularımız dışarıda Çarşamba'yı temsil ettiği için en güzel şekilde performans göstermek istiyoruz. Her zamanki gibi desteklerin devamını bekliyoruz. Bu galibiyeti pandemi sürecinde zor süreçler geçiren Çarşamba halkımıza hediye ediyoruz." dedi.

HABER: Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor