İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ŞİLE MAÇININ ARDINDAN (3)

ŞİLE MAÇININ ARDINDAN (3)

 Dünden devam edelim ;

                 Santraforumuz Muhammed kaliteli ayak  ve her an gol atabilecek kalitede, topu iyi saklar , kendinden emin ve güvenlidir fakat tek sıkıntısı gol noktaları dışında geziniyor. Bir türlü istediği toplarla ceza sahası içinde buluşturamıyoruz kendisini. Dışarıdan alıp içeride o getirince yorgunluk sebebi oluyor.

Mustafa,Aykut,Ahmet,Ozan sonradan oyuna girdiler ve ellerinden gelen gayreti gösterdiler .

                İlk yarı harika bir Çarşambaspor ikinci yarı ise yorulmuş bir Çarşambasporizledik, hele bir ceza sahası dışında faul kullanışı izledik hakem tekrarda ettirdi aynı pozisyonu, ikisinde de hocamızın gözü önünde pas olarak verilecek oyuncuyu alacak karşılayacak pozisyonda oyuncumuz olmayınca birinde orta diğerinde de pas yapıldı ve gol pozisyonuna dönüştü özellikle pas olarak kullanıldığında. Basit bir hata idi bu paylaşımı yapamamak ve az daha gol oluyordu.

               İkinci yarıda rüzgarında etkisi ile her top kalemizde idi ve tek kale oynandı maç, biz uzaklaştırdık onlar getirdi, golün gelmesi kaçınılmazdı vede geldi. Bizim ikinci 45 dakikada bir olgun atağımızın olmayışı sorgulanması gereken bence.

               Rakibi karşı kalede ilk yarı gibi tutabilsek hakemden şikayet ediyor olmazdık. Taca faule kızan Hoca, Futbolcu ve seyirciden haz etmiyorum. Bu kolaycılık ve topu taca atmak gibi geliyor bana.

               Biz ilk yarıda oynadığımız gibi sahada olalım içerde dışarda yenemeyeceğimiz takım yok diye düşünüyorum.

               Berabere kaldığımız takım lig 3.cüsü ama bizim için bu sonuç başarı değildir, biz Çarşambasporuz ve yöneticilerimiz elinden gelen gayreti göstermişler bu takımı oluşturmuşlar ve az bir gayretle bu girdaptan çıkacağız inşallah.

               Burada 2 transfere daha  ihtiyacımız olduğu fikrimi de ifade ederek son verelim Şile maçına ve Darıca maçına geçiş yapalım yarın.

               Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi