İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ŞİLE MAÇININ ARDINDAN (2)

ŞİLE MAÇININ ARDINDAN (2)

Şile maçının kadrosuna şöyle bir baktığımızda gördüğümüz ve görmek istediklerimizi yorumlayalım.

                         Kalede Kadir’le başladık maça rutin oyunu ile sahada idi kalecimiz ve iyiydi,yeni transfer kalecimiz Ramazan kadro da hiç yoktu.

                         Safa belinden sakat olduğu için kadro da yoktu ,sağlıklı Safa defansımızın vazgeçilmezidir. Yeni transferimiz Burçak defansa cuk diye oturmuş ve seyircinin beğenisini aldı, bize faydalı olacak kanaatindeyim kaliteli bir ayak. Son dakikada oluşan penaltıda sahada olsa isi o kafa topunu alır penaltı oluşmazdı, Safa da olsa sahada oda alırdı kafa topunu.

Fakat sarı kart konusunu dikkate almamız gerek ,Burçak49 ve 77 de gördüğü sarı kartlar mağlubiyetimizin belirleyicisi oldu. Sarı kartların haklı veya haksızlığını sorgulamıyorum bizim vazgeçilmez sporcularımızın çok dikkatli olması gerekmekte. Burçak haftaya da yok şimdi. Toplam 18 maç oynanacak 2.yarıda ,2 si gitti onun için ve 8 i içerde olur bu maçların, demem o ki bu kardeşlerimiz kaliteli ayaklar ve sahada ihtiyacımız var dışarda değil çünkü bizim puan kaybetme lüksümüz yok hele içerideki maçlarda.

                      Sol bekte Emre Sağda Enver  ile sahada idik. Emre soldan bindirmelerle katkı verecekti ilk yarıda bunu gerçekleştirdi fakat ikinci yarıda oda yokları oynadı hele kırmızı karttan sonra çıkamaz hale geldi. Enver sezon başında bu mevki için alındı, hazır değildi, ligin başında  bir oynadı bir oynamadı, orta sahada oynadı zorunluluktan şimdi asıl yerinde idi ve çok mücadele etti, özellikle ikinci yarı. Metinise Burçak la birlikte defansta çok mücadele etti.Safa,Aykut o bölgenin oyuncuları hocası  onunla sahada idi oda gençliğinin verdiği güçle iyi mücadele etti ama tecrübe eksikliği bir eksi olarak yanında durmakta, ileride daha iyi olacak.

                      Mert  ve  Doğancan orta sahadaki yeni transferlerimiz, ikiside iyi transfer ve takımımıza çok katkı verdiler, ilk yarı mükemmel oynadılar, Kemal ve Abdülsamet kaliteli ayaklar zaten ,sakatlıktan çıkmış halleri buysa sağlam halleri bu ligin şampiyonluğa oynayan  takımının ayaklarıdır. Kemal kaliteli bir ayak oluğun penaltı oluşumunda da gösterdi,90 dakika performansı gösterecek seviyeye gelirse hem kendi atar hem de daha fazla gol attırır, Abdulsamet sakat sakat oynuyor ve 90 dakika sahada kaldı her hali güzel, bu kadar olsa bile bence çok iyi. Fırat ta orta sahanın diğer oyuncusu iyi mücadele etti fakat ben burdayım,bu maça damgamı vururum  hissi vermedi.

                  Yarın devam edelim inşallah sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR