Şile 6 kişiyi yuttu

Şile 6 kişiyi yuttu
Şile'de serinlemek için girdikleri denizde boğulan 6 kişiden 5'inin cesedi denizden çıkartılırken, dalgalı sularda kaybolan 30 yaşındaki Mustafa Fidan'ı arama çalışmaları sürüyor. Fidan'ın yakınları arama çalışmalarını ağıtlar yakarak, gözyaşları içinde i

aftasonu boyunca Şile'de serinlemek için girdikleri denizde dalgaların yuttuğu 6 kişiden 5'inin cesedi denizden çıkartılırken, denizde kaybolan Mustafa Fidan'ı arama çalışmaları ise devam ediyor.

Şile Alacalı Taş İskele mevkiinde serinlemek için girdiği denizde kaybolan 30 yaşındaki 4 çocuk babası Mustafa Fidan'ı arama çalışmaları olumsuz hava koşulları nedeni ile yavaş devam ediyor. Arama çalışmalarına Şile İlçe Jandarma Komutanlığı ve arama kurtarma ekipleri, AFAD su altı ekibi ve Fidan'ın Şanlıurfa'dan gelen yakınları katıldı.

ARAMALARI GÖZYAŞLARI İÇİNDE İZLEDİLER 
Aramaların yavaş sürdüğünü belirten Mustafa Fidan'ın yakınları, “Dün 15 dakika çırpınarak yardım istedi, kimseler yoktu. Yardım edin diye bağırdım, yardım istedim ama kimse gelemedi. Denize giremedi. Jandarma ekipleri ne yapsın, dünden beri bizi burada koruyorlar. Dün polisler daldı, bugün de hava şartları uygun değil diye bekliyorlar” dedi.

Öte yandan arama çalışmaları sırasında sahilde bekleyen Mustafa Fidan'ın yakınları ve çocukları, ağıtlar yakarak denizden çıkarılmasını bekledi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir