Silahlı Kavga gecesi, olay yerinin karşısındaki işyerini soydular!

Silahlı Kavga gecesi, olay yerinin karşısındaki işyerini soydular!
Çarşamba ilçesinde 19 Mayıs gecesinde yaşanan silahlı kavgadan birkaç saat sonra kimliği belirsiz kişiler, olayın yaşandığı yerin karşısında bulunan bir işletmenin yazarkasasını çaldılar

Olay, 19 Mayıs gecesi Çarşamba ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre; Kirazlıkçay Mahallesi Değirmenbaşı Caddesi üzerinde çıkan tartışmanın büyümesi üzerine yaşanan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetmiş, 1 kişide yaralanmıştı. Olayın yaşandığı günün gece saatlerinde ise ‘cesaretin böylesi’ dedirten olay yaşandı. Olayın ardından birkaç saat sonra gece 02.00 sıralarında, aynı noktada bulunan bir işyerine giren kimliği belirsiz iki kişi, işyerinin yazarkasasından para çalmak istediler. Uzun uğraşlara rağmen yazarkasayı açamayan iki şahıs, yazarkasayı alarak, işyerinden uzaklaştılar. Aynı noktada devriye halinde gezen bekçilere aldırış etmedenbüyük bir sessizlikle giren iki şahsınhareketleri pes dedirtti.

Yaşanan olay işyerinin güvenlik kameralarına yansırken, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise güvenlik kamerası kayıtları üzerine harekete geçerek şüpheli şahısların tespiti ve yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Olayın Yaşandığı Yerde Başka Bir Hırsızlık Olayı Daha!

Olayın yaşandığı noktada bulunan başka bir işyerinde de olay gününden birkaç gün önce de hırsızlık olayı yaşandığı ortaya çıktı. Kimliği tespit edilemeyen bir kişi işyerinin önünde bulunan meyve reyonundan meyve çalarak kayıplara karıştığı anlar, işyerinin güvenlik kameralarına an be an kaydedildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABER MERKEZİ

 

snapshot4.jpgsnapshot8.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber