SIKIŞAN YAVRU KEDİ ESNAFI SEFERBER ETTİ

SIKIŞAN YAVRU KEDİ ESNAFI SEFERBER ETTİ
Çarşamba Uzun Çarşıda bir dükkânın bodrum katına sıkışan yavru kedi esnafı seferber etti.

Çarşamba uzun çarşıda bir dükkanın havalandırma girişi dışında herhangi bir girişi bulunmayan bodrum katına sıkışan yavru kediyi kurtarmaya çalışan çevre esnafı yavru kedi için seferber oldu.

Uzun süre yavru kediyi kurtarmaya çalışan çevre esnafının çabaları sonuç vermeyince esnaf belediyeden ve itfaiyeden yardım talebinde bulundu. Esnafın zabıtaya yaptığı çağrı sonuç vermeyince esnaf itfaiyeyi aradı. İlk olarak konu ile ilgilenmeyeceğini belirten itfaiye bir süre sonra olay yerine geldi.

İTFAİYE ŞAŞIRTTI

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kedinin mahsur kaldığı alanı inceledikten sonra, çevredeki esnafı da şaşırtan çok ilginç bir cümle kullandı. Yapabilecekleri hiçbir şey olmadıklarını belirten itfaiye ekipleri esnafa dönerek, “buraya yapılabilecek tek şey beton mikseri çağırıp burayı betonla doldurmak” dedi.

Daha sonra olay yerinden ayrılan itfaiye ekipleri yavru kediyi ve esnafı kendi kaderi ile baş başa bıraktı.  Çevredeki esnaf yavru kediyi kurtarmaya çalışırken olay yerine gelen anne kedi yavrusuna ulaşmak için çaba gösterdi. Esnafı bütün çabalara rağmen yavru kedi sıkıştığı yerden çıkarılamadı
untitled-2.20130712093244.jpg
untitled-3.20130712093254.jpg.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir