ŞİKE DAVASINDA KARAR BEKLENİYOR

ŞİKE DAVASINDA KARAR BEKLENİYOR
İstanbul 16.Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen Futbolda Şike İddialarına ilişkin davada bugün karar çıkması bekleniyor. Duruşma müdahil Trabzonspor'un avukatı Nusret Yılmaz'ın mütalaaya karşın ifadeleri ile başladı.

Davanın bugün görülmesine başlanan 22. celsesinde tutuklu sanıklar Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Yusuf Turanlı ve Olgun Peker ile tutuksuz sanıklar Sadri Şener, Bülent Uygun, Ümit Karan, Mecnun Odyakmaz, Nevzat Şakar, Serdal Adalı, İbrahim Akın ve Tayfur Havutçu’nun da aralarında bulunduğu 36 tutuksuz sanık hazır bulundu.
Bugün devam edilecek duruşmada mütalaaya karşın savunmasını yapmayan sanıklar savunmalarını yapacak. Sanıkların mütalaaya karşın savunmalarının tamamlanmasının ardından, müdahillerin talepleri ve sanıkların son sözleri alınacak. Sanıkların son sözlerinin alınmasının ardından mahkeme ara verecek ve kararını açıklayacak.
Duruşma salonuna yoğunluğu nedeniyle salona sınırlı sayıda alınan basın mensuplarına İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı akreditasyon kartları verildi. Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Fenerbahçe yöneticilerinden Abdullah Kığılı’da duruşmayı izlemek üzere salonda hazır bulundu.
Duruşma müdahil Trabzonspor'un avukatı Nusret Yılmaz'ın mütalaaya karşın ifadeleri ile başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir