Şike davasında flaş gelişme

Şike davasında flaş gelişme
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 44 sanığın ceza aldığı Şike iddialarına ilişkin dava dosyası cuma ya da pazartesi günü Yargıtay’a gönderilecek

 

Futbolda şike iddialarına ilişkin İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi 2 Temmuz 2012’de görülen celsede kararını açıklamıştı. Mahkeme kararında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a şike, teşvik ve örgüt kurmak suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezası vermişti.

Mahkeme kararında 48 şüpheli hakkında çeşitli hapis cezaları vermiş 44 sanık hakkında ise beraat kararı vermişti.Dava kapsamında ifadesi alınamayan Emenual Emenike’nin ise dosyası ise ayrılmıştı.

Mahkemenin kararından sonra taraflar gerekli itirazlarını yapmıştı. İtiraz işlemlerinin tamamlanmasının ardından 100 klasöre ulaşan dava dosyasının Yargıtay’a gönderilmesi bekleniyordu. Dava dosyasının dizin işlemlerinin halendevam ettiği öğrenildi. Dizin işlemlerinin tamamlanmasının ardından İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin dosyayı cuma ya da pazartesi günü PTT kargoyla Yargıtay’a göndereceği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir