Sevinç&Nevzat’ın Mutlu Günü

Sevinç&Nevzat’ın Mutlu Günü
Çarşamba Haber Expres Gazetesi Spor Müdürü Nevzat Akkaya ile Sevinç Yeşilyurt,Çarşamba Göl Restoran’da gerçekleştirilen görkemli bir düğünle dünya evine girdiler.

Haber Expres Gazetesi Spor Müdürü ve Doğan Haber Ajansı Çarşamba Temsilcisi Nevzat Akkaya ile Sevinç Yeşilyurt’un düğün törenine, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ünal, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda davetli açık havada gerçekleştirilen tören alanını doldurdu.

  Görkemli bir şekilde gerçekleştirilen düğünde çiftin nikahını Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar kıydı. Çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Hüseyin Dündar, “Bu akşam Sevinç ve Nevzat çiftinin düğün töreninde bir araya geldik. Bu görkemli düğünle dünya evine girecek olan çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim.” Dedi.

  Nikahta şahit olan Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, verdiği sözü yerine getirdiğini ifade ederek, “Yıllar önce Nevzat kardeşimize nikah şahidi olacağımın sözünü vermiştim. Bu mutlu gününde yanında olarak sözümü yerime getirmiş oldum. Çiftlere hayatları boyunca mutluluk dilerim.” İfadelerini kullandı.

  Nikah merasiminin ardından düğün töreni ilerleyen saatlerde son buldu.

dul.jpg

dyj.jpg

hjo.jpg

zft.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber