Sevim& Fatih Can’ın mutlu günü

Sevim& Fatih Can’ın mutlu günü
Çarşamba ilçesi dolmuş esnaflarından Emrullah Sarı’nın oğlu Fatih Can ile Melahat Özkul ile Osman Baş çiftinin kızları Sevim Özkul Çarşamba Su Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen muhteşem düğün töreni ile dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadılar

Çarşamba Su Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün merasiminde Melahat Özkul ile Osman Baş çiftinin kızları Sevim Özkul ve Sündüs – Emrullah Sarı çiftinin oğulları ve Mustafa Sarı’nın torunu Fatih Can Sarı dünya evine girdiler. Genç çiftin evliliklerine şahit olmak amacıyla düğün merasimine gelen davetliler düğün salonunu tıklım tıklım doldururken, davetliler çiftlerin büyüklerini tebrik ettiler.

Yoğun bir kalabalığın olduğu düğün merasiminde Sevim & Fatih Can çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken düğüne katılan  konuklar, çifte bir ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundular. Ayrıca törene katılan Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Musa Bala ile Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker’de genç çifte tebriklerini ilettiler. Mutluluklar dileyen Başkan Bala ve Yazı İşleri Müdürümüz Erol Şeker, düğün merasiminde aileleri tebrik etmeyi de unutmadılar.

Akşam saatlerinde başlayan düğün merasimi gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürerken, ikramların ardından tören son buldu. Haber Expres Gazetesi Yönetim Kurulu ailesi olarak Sevim& Fatih Can çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber