Mustafa Akkuş

Mustafa Akkuş

Sevgili hemşerilerim

Sevgili hemşerilerim

Önce geçmiş Kurban Bayramınızı kutlar nice güzel mutlu bayramlara huzur ve güven içinde saygılı bayramlara erişmenizi dilerim.

Ülkemizin huzura ve sükûnete ihtiyacı olduğu bu günlerde hepimize düşen çok büyük görevler var. 12 yıldır ülkemizde çok şeyler değişti. Ama bir o kadarda ülkemizin bu gelişmesini istemeyen mihraklar zaman zaman iş başına geçiyorlar. Bu millet hiçbir zaman bunlara fırsat vermedi vermeyecektir. Çünkü 12 yıldır dünyada en hızlı büyüyen 3 ülkeden biriyiz. Bu da bazı kimseleri rahatsız ediyor. Şöyle Çarşambaya bir bakalım. Bir köy görünümünden tam bir kent görünümüne geldi. Bunun yanı sıra iş adamları akla gelen ilk isim Menteşoğlu kardeşler gösterildi.

Şimdilerde ismini sayamadığım yüzlerce kişiler son zamanlarda Yıldırım Kardeşler gelip memleketlerinde yatırım yapıyorlar. Burada belediyemize çok iş düşüyor. Biz yıllarca gelin Çarşamba’ya yatırım yapın dediğimizde işadamları bin bir bahaneyle kaçıyorlardı. Artık biz memleket olarak bu işi yakaladık. Bu insanların önünü açarak şehrin imkânlarını seferber ederek bu insanlara yardımcı olmak devlet büyüklerinin işin başında olanların borcudur.

İşsizliğin önüne geçecek bu makamlar gelip geçicidir. Makamı iyi kullanıp yarın iyi ve güzel anılarla anılmak en iyi mükâfattır. Onun için bu memlekete iş adamlarını daha da yatırım yapmak için teşvik edilmesi lazım. Geriye bir bakalım. İsmi hala daha unutmayan insanları bir hatırlayalım. Onlar bizlere yol göstereceklerdir. Bizler gençlerimize sahip çıkalım ki tarihte bize sahip çıksın. Her gün halkla beraber onun içinde olan bir kardeşiniz olarak bu konuları her gün konuşuruz, herkesten görüş alırım.

Sizlere bunları yazarken sadece halkın tercümanlığını yapmaya çalışıyorum. Öyle bir iş adamı ordusu geliyor ki bunlar Çarşambada mı dersiniz evet diyebilirim.

Mesela bir örnek vereyim. Bu işadamımızın Ticarete atıldığı günü bilirim. Cesaretli, genç, dinamik bir kardeşimiz. Onu 12 yıl önce tanıdım çok güzel işlere imza atmış bir kardeşimiz. Başta dediğim olanaklar yerine gelirse en kısa zamanda büyük işler yapacağına adım gibi eminim. Bu kardeşimiz Çarşambanın genç iş adamı Adem Topçu.

Şu anda Özbirlik Otomotivin sahibi, orada ki enerjisini çok uzun zamandır takip ediyorum, idealini biliyorum. Daha iyi yatırımlar yapıp Çarşamba’da 200 kişiye iş imkânı sağlamak yüz yılda bir gelen istikrarlı bir hükümetle birlikte başarılı olacağından eminim.  Artık ben ne olurum endişesini üzerinden atmış bir Türkiye ile bunları çoktan hak etti Sayın Topçu. Siz bizim insanımıza desteği verin yolunu açın bakın bu insanları durdurabiliyor musunuz?. Hep deriz ya!. Türk Milleti çalışkandır.
Türk insanı her kademesi ile 2023 hedeflerine doğru hızla ilerlemektedir. Yeter ki bu ülkenin istikrarı bozulmasın.

12 yıl önce neydik şimdi neredeyiz. Birde hesap edin 2023'te nerelerde oluruz. Artık belediyelerin bu işler üzerinde bir komisyon kurarak gereken yerlerle görüşmelerini yapması ve ilk hamlesini yani adımını atması gerekir. Bu dönem bu işlerin yapılması şarttır. Kısacası artık insanımıza daha iyi iş, hizmet alanları açarak herkesin mutlu bir hayat sürdürmesi gerektiğine inandığımı belirtmek istiyorum.

Sağlıcakla kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Akkuş Arşivi