Mustafa Akkuş

Mustafa Akkuş

Sevgili Çarşambalı hemşerilerim:

Sevgili Çarşambalı hemşerilerim:

Bir hafta sonra yine sizinle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Siyasette değişimin yaşandığı şu günlerde işin sonuna aday adaylarının yarışıyla sona gelindi.  Şu bir haftadır aldığımız haberlere göre meclisin % 60 değişeceği kanaati hasıl oldu bizde. Bu Türkiye için çok önemli çünkü yeni kan her zaman performansı da beraberinde getirir çünkü 12 Haziran seçimleri Türkiye için çok önemli. Türkiye’nin demokrasileşmesi için bunu inşallah başarırız. Başarmamız da lazım. Türkiye son 8 yılda yaptıkları güzel işleri heba etmeyecektir. Onun için bizim meclisimizin bir öncekinden daha güçlü olması lazım yoksa bütün emeklerimiz havaya gider. Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan listelerini çok iyi yapacağına inanıyorum.

Aynısını CHP ve MHP den de bekliyorum çünkü biz bu ülkeyi çok seviyoruz. Çocuklarımıza bırakacağımız daha güçlü bir Türkiye olmasına inanıyoruz. Bir de bu işi bizi ilgilendiren bir yönü de Samsun inanın ben bile çok merak ediyorum. Geçen akşam Suat Kılıç’ın televizyondan be yatanı izledim. Gerekirse biz bile dinlenmeye alınabiliriz diyor. Bu çok önemli AK Parti Grup Başkan Vekili bunu söylüyorsa demek ki hiç kimsenin bir garantisi yok. Pazartesi akşamı hep birlikte beraber göreceğiz hayırlısı inşallah.

Samsun’da güçlü bir liste çıkar önümüzdeki süreçte Samsun sanayi ve tarımda layık olduğu yere gelir. Ben ikinci dönem Çarşamba’da siyasetçilerin işinin çok zor olduğuna inanıyorum çünkü Çarşamba’ya çok acil iş sağlarının açılması lazım. En büyük eksiklerden biri bizim hala bir organize sanayimiz yok. 12 Hazirandan sonra kim iktidara olursa olsun Samsun için öncelikli kalkınmış iller arasına alınarak maliyetleri düşürerek bizi bir iş sahalarına kavuştururlar. Artık çocuklarımıza mutlak iş, aş lazım yoksa Çarşamba göç vermeye devam eder. Ben bunları istemiyorum. Üniversite bitirip de sokaklarda gezen gençlerimize üzülüyorum. Son 8 yıl da Türkiye iyi bir noktaya geldi. Artık bundan sonra Samsun iş meselesini halleder diye düşünüyorum.

Bir de iş adamımız Galip Öztürk’ den bahsetmeden geçemeyeceğim. Elinden geldiği kadar Samsun’a hizmet etmeye çalışıyor. Çocuklarımıza burs veriyor. Samsun spor ve Çarşamba spor’unda her zaman yanında. İşte bizim evlatlarımız inşallah bunların sayısı çok artar Çarşamba iş sorununu çözer. Biraz da samsun’un çok özlediği şampiyonluk inşallah bu sezon sonunda oluruz bizlere bu özlemi gidermek isteyen Samsun’lu iş adamlarımıza Samsun spor malzemecisinden hocasına, hocasından yönetimine, yönetiminden tüm Samsun halkına teşekkür ederim. İşte değişim dedik vekiller değişecek, Samsun spor değişecek inanın bizi Allah’ın izniyle çok güzel günler bekliyor. Çünkü bizler hakkımız bu şampiyonluk özlemini 5 yıl bekledi haydi hayırlısı diyor hepinize saygı ve sevgi dolu güzel bir hafta dileğiyle hoşça kalın

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Akkuş Arşivi