Sevgi çarkları yoksul çocuklar için döndü

Sevgi çarkları yoksul çocuklar için döndü
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, hayata geçirdiği “Sevgi Çarkları” projesi kapsamında şehir merkezinden uzak mahallerde yaşayan maddi imkanları kısıtlı çocukları lunapark ile buluşturdu.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, maddi imkanı kısıtlı çocuklara yönelik “Sevgi Çarkları” projesini hayata geçirdi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yunusemre Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi’nin desteği ile kentin uzak mahallerinde yaşayan maddi imkanları kısıtlı çocuklar tespit edilerek ilk etapta 120 öğrenci lunaparka getirildi. Çeşitli okullardan öğretmenleri eşliğinde getirilen çocuklar çarpışan araba, gondol ve dönme dolaba binerek doyasıya eğlendi. İşletme sahibi Mehmet Ada lunaparkın kapılarını ücretsiz olarak çocuklara açarken, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hilmi Polat da çocukların eğlencesine ortak oldu. Projenin üç gün süreceği ve 500’ün üzerinde çocuğun lunapark ile buluşturulacağı belirtildi.

Proje hakkında bilgi veren Savaş Duman, “Projemiz yaklaşık 500 kişiye hitap edecek ve 3 gün sürecek. Projemize İl Milli Eğitim Müdürülüğü, Yunusemre Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi destek verdi. Lunaparkın sahibine de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gençlik Merkezimizin bir etkinliğidir. Bu anlamda gençlik merkezi liderlerimize, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu tarz programlarımız devam edecek. Bu geçlerimizin arasında Lunaparkın burada olduğunu bildiği halde gelemeyenler var. Onların burada güler yüzünü görmek bizleri ayrıca mutlu etti” dedi. 

YUSUF BÖYÜK
MANİSA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel