Sevenleri Onu Unutmadı

Sevenleri  Onu Unutmadı
Türkiye Futbol Federasyonu Samsun Bölgesi Amatör maçlarının saha komiserlerinden olup ve yıllardır görev alan Serdar Demir Arslan’ ı sevenleri unutmadı

 

Geçtiğimiz Pazar akşamı evinde geçirdiği Kalp krizi sonrasında sevenlerini derin yasa boğan ve aramızdan ayrılan Serdar Demirarslan’ı sevenlerinin unutmadığı gibi İlçede ki Amatüör Kulüp Yöneticileri ve futbolcuları da unutmadı. Önce ki gün Adapark Çarşambaspor tesislerinde bulunan suni çim saha da oynanan Yeşilırmakspor - Irmak sanayi spor U-17 maçı öncesi saygı duruşunda bulunuldu.

Maç öncesinde sahaya çıkan futbolcular ellerinde Serdar Demiraslan’ın çiçeklerle donatılmış bir fotoğrafı ile saygı duruşunda bulundular ve ona olan sevgilerini gösterdiler.

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Yeşilırmakspor Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Öztürk, önceki gün aramızdan kalp krizi geçirerek ayrılan ağabeyimiz Serdar Demir Arslan’a Allahtan rahmet diler geride kalan ailesine başı sağ olsun dileklerimizi iletiyoruz. O bizim için çok değerli bir spor sever ve iyi bir aile reisi, iyi bir dosttu dedi.

Yeşilırmakspor- Irmak Sanayispor maçı sonrasında oynanan Beyyenicespor- Kadıköyspor ve Yenidoğanspor- Termespor müsabakaları öncesinde de Serdar Demirarslan için saygı duruşu yapıldıktan sonra maçlara başlanıldı.

sevenleri--onu-unutmadi-(2).jpg

sevenleri--onu-unutmadi-(1).jpg

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA- Ertuğrul GÜMÜŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber