Seven’den kongre değerlendirmesi

Seven’den kongre değerlendirmesi
Saadet Partisi’nin Pazar günü yapılan 7 nci olağan kongresi ile alakalı Çarşamba ilçesi teşkilat başkanı İbrahim Seven değerlendirmelerde bulundu.

Millî Görüş hareketinin 50. yılında Saadet Partisi 7. Olağan Kongresi’ni 3 Kasım 2019 tarihinde yaptı. Kongrenin yapıldığı Ankara Arena Kapalı Spor Salonunun  içi ve dışı tıklım tıklım doluydu. Toplantının başından sonuna kadar coşku, heyecan, duygu seli en üst seviyedeydi.
seven-(6).jpg
Değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Çarşamba ilçe Teşkilat Başkanı İbrahim Seven, “Millî Görüş hareketi bir "inanmışlar hareketi" olarak bugünlere gelmiştir. Yani, geçmişte yaşadığımız heyecanlı, coşkulu kongrelerin bir benzerini yaşadık kongre günü. Bu ise ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı dönemden kurtuluşun yakın olduğunun ışığının yansıması, ümidin toplumda yaygınlaşmasını gösteriyordu. Bu bakımdan Saadet Partisi’nin 7. Olağan Kongresi için Ankara’ya gelen Millî Görüşçülerin sahip olduğu heyecan ve Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun yaptığı, ülkenin içinde bulunduğu durumun tespiti ve bu durumdan kurtuluşun manifestosu niteliğindeki konuşması yeni bir dönemin başlangıcı olacak inşaallah.  Diklenmek” değil ‘Dik Durmak’ nasıl olur görmek isteyen, bu salona baksın. Bu salonda ilk virajda veda edenler değil, ahde vefa gösterenler var. Bu salonda aldatmayanlar ve hiç aldanmayanlar var. MNP’yi, MSP’yi, Refah’ı, Fazilet’i kurarken hangi ruh ve heyecana sahipsek, Bugün de, Saadet Partisi olarak, aynı coşku ve aynı inançla hedefe doğru yürüyoruz." Diyerek devamla aşağıda ki ana başlıklarını sunduğumuz konularda çok geniş bir yelpazede ülke ve dünya siyasetini değerlendirdi.  

Seven, “Saadet Partisi’nin 7 temel ilkesinden bahsetmesi, Yeniden Büyük Türkiye’yi inşâ etmek istediklerini anlatması, geleceğin Türkiye’sinden ve Türkiye’nin geleceğinden umutlu olduğunu ifade etmesi, ehliyet ve liyakate önem vereceklerini, kayırma ve torpil müessesesini çöpe atacaklarını söylemesi, atanamayan öğretmenler ve Emeklilikte Yaşa Takılanların (EYT) mağduriyetlerini dile getirince salonun adeta yıkılacak duruma gelmesi de kongrenin güzelliklerindendi. Millî Görüş ve onun temsilcisi Saadet Partisi var olduğu sürece, geleceğe ümitle bakmak sanıyorum sadece Millî Görüşçülerin değil, tüm milletimizin hakkıdır.” İfadelerini kullandı.


SALİH ŞEN G.İ.K.’TE

Teşkilat Başkanı Seven ayrıca, “Büyükşehir Belediye başkan adayımız  hemşehrimiz Çarşamba sorumlumuz sayın Salih Şen, Genel İdare Kurulu Üyesi olarak seçilmiştir.” Diyerek Şen’in yeni görevini de paylaşmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber